Chloe Loughnan: Serdar Ortaç'la evliliğimiz…

ads ads ads ads
03/12/2016

ads
Chloe Loughnan: Serdar Ortaç'la evliliğimiz…

Chloe Loughnan, Serdar Ortaç ile boşanacağı yönünde çıkan iddialara yanıt verdi. Chloe Loughnan’ın geçtiğimiz günlerde de sosyal medyada yataktan paylaştığı fotoğraf tartışma konusu olmuştu.

Amerika’daki bir ajansla çalışmaya başlayan ve Türkiye’ye dönmek istemediği için Serdar Ortaç’la evliliğinin bitme noktasına geldiği konuşulan Chloe Loughnan, iddialara yanıt verdi.

Hürriyet’in haberine göre Chloe Loughnan, “Serdar’la hiçbir problemimiz yok. Ayrılmıyoruz, bunu nereden çıkardınız! Gerçi hakkımızda sürekli bu tür haberler çıkıyor, artık umursamıyoruz.” ifadelerinde bulundu.

"SERDAR BANA KARIŞMAZ, BEN MODELİM"

Hatırlanacağı gibi Chloe Loughnan’ın geçtiğimiz haftalarda, yatak fotoğrafları tartışma konusu olmuştu. Prensip gereği Serdar Ortaç’ın stüdyoya gelmediğini söyleyen Chloe Loughnan, “Hem İrlanda’da hem de Türkiye’de modellik yapıyorum. İşlerimiz çok ayrı. Serdar bana, ben de ona karışmam. Bu benim mesleğim” dedi.



YATAK POZUNU PAYLAŞMIŞTI

İşi dolayısıyla yurt dışına çıkan ve hakkında eşi Serdar Ortaç'la birlikte ayrılık yolunda olduğu yönünde haberler yapılan Chloe Loughnan Ortaç, geçtiğimiz günlerde de, sosyal medya hesabı Instagram'dan "Tıpkı böyle uyandım" notuyla yatakta verdiği pozunu paylaşmıştı.

 

03/12/2016 14:26
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Chloe Loughnan, Serdar Ortaç
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.