Herkes kovayla döktü o ise...

ads ads ads ads
24/08/2014

ads
Herkes kovayla döktü o ise...

Sinir sistemi hastalığı "Amiyotropik Yanal Skleroz"a (ALS) dikkati çekmek amacıyla başlatılan "Bir kova buz kampanyası"na Buz Pateni Milli Takımı sporcularından İlhan Mansız da destek verdi.

Kamp için Erzurum'da bulunan Mansız, Buz Arena'da günlük antrenmanını tamamladıktan sonra buz pisti düzeltme aracından dökülen soğuk suyla ıslandı. Mansız, gazetecilere yaptığı açıklamada, çiftler kategorisinde beraber hazırlandığı partneri Olga Bestandigova ve milli takım sporcularından Alper Uçar'ın kendisine meydan okuduğunu ifade ederek, "Ben de bugün onlara cevap vermek istiyorum. Çiftler dalında Rusların olimpiyat şampiyonu Maxim Trankov ve partneri Tatiana Volosozhar ile milli takımdan arkadaşım Yıldıray Baştürk'e meydan okuyorum" dedi.

Mansız, daha sonra pistinin ortasına gelerek buz pisti düzeltme aracının önüne oturdu. Operatörün kapakları açmasıyla Mansız, buzlu suyla ıslandı. Mansız'ın partneri Bestandigova da bu anları tablet bilgisayarıyla görüntüledi.

Kampanyadaki gelenek gereği meydan okunan kişinin de 24 saat için bunu yapması gerekiyor. Kampanya, dünya genelinde iş, sanat ve spor dünyasından pek çok kişinin ilgi göstermesiyle büyük bir yankı uyandırdı. 

24/08/2014 15:31
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: buzlu kova, Ice Bucket Challenge, IceBucketChallenge, ilhan mansız, meydan okuma
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.