HTC, Giriş Seviyesine Ağırlık Verecek

ads ads ads ads
27/12/2014

ads
HTC, Giriş Seviyesine Ağırlık Verecek

HTC'nin son yıllarda biraz boşladığı giriş seviyesi için, firma 2015'te ciddi atılımlar yapmaya hazırlanıyor. Gelişen Desire ailesi ve yeni modelleri, giriş seviyesinde görebiliriz.

2015 yılına HTC One M9 ile güçlü bir şekilde girmeye hazırlanan HTC, uzun zamandır biraz boşladığı giriş seviyesi modellerine 2015 yılında ağırlık verecek.

Ürün segmentasyonunu genişleteceği iddia edilen HTC, yine üst seviyede senede bir cihaz stratejisini de devam ettirecek. Böylece cihazların ikinci el değerleri korunuyor ve tüketicilerin hemen cihazımız eskidi psikolojisi ortadan kalkıyor.

HTC Kuzey Asya yöneticisi Jack Tong, 4G teknolojisini destekleyen giriş seviyesi modellerin, 2015'in ilk çeyreğinde tanıtılacağını söyledi.

Tüm segmentlerde 4G teknolojisini destekleyeceği anlaşılan HTC, özelilke yeni nesil rakiplerine karşı daha agresif olmaya hazırlanıyor. Başta Xiaomi olmak üzere Uzak Doğu'lu üreticilerle mücadelede internet satışlarının önemini anlayan HTC, buradaki hizmetlerini genişletiyor. Sadece internet satışlarının gelişmesi yetmeyecek tabiki de. Ürün gamı da daha agresif olacak.

İşte bu noktada ciddi tasarım özellikleriyle dikkat çekecek yeni giriş seviyesi modeller devreye girecek. Tabi yöneticinin açıklaması bu yönde. Bakalım HTC, giriş seviyesi modellerde daha fazla varlık gösterebilecek mi? 

http://shiftdelete.net/

27/12/2014 16:27
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: htc
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.