İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne roketli saldırı girişimi!

ads ads ads ads
20/01/2017

ads
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne roketli saldırı girişimi!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü binasına LAW tipi silahla roketli saldırı düzenlendi. Roket bahçe duvarını vururuken, şans eseri yaralanan olmadı. Küçük çapta maddi hasar oluştu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Caddesi Yerleşkesi’ne saat 20.00 sıralarında roketatarlı saldırı düzenledi. İddiaya göre, saldırgan ara sokaklardan geldi. Emniyet’e 200 metre mesafede bir ara sokakta iki aracın arasına giren, terörist LAW tipi tek kullanımlık roketi ateşledi. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nün bulunduğu bloku hedef alan saldırgan amacına ulaşamadı. Roket Emniyet binasının bahçe duvarına isabet etti. Şans eseri saldırıda yaralanan olmazken bazı binaların camları kırıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri saldırganın yakalanması için çalışma başlattı. Saldırıyla ilgili ilk bulgular, eylemi sol terör örgütünün gerçekleştirdiğini ortaya koydu.

LAW SİLAHI

ABD yapımı olan tanksavar LAW silahı tek atımlık olarak kullanılıyor. Omuzdan atılan LAW çok yüksek ısı üretiyor. Atımı yapıldıktan sonra kullanılmayan LAW silahı, Ergenekon sürecinde İlker Başbuğ tarafından da “atıldıktan sonra artık borudur” ifadesiyle gündeme gelmişti.

20/01/2017 20:50
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: İstanbul, roket, saldırı, terör, lav
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

YKS'ye başvuru sayısı yarım milyon düştü! Eğitim uzmanı değerlendirdi

HK TÜRKİYE

8-9 Haziran tarihlerinde yapılacak üniversite sınavına başvuranların sayısı, geçen yıla göre yarım milyon azaldı. Özellikle üniversite öğrencisi, üniversite mezunu gibi bazı mezun kategorilerinde başvurular yarı yarıya düştü. Sınava giren 12. sınıf öğrenci sayısında ise 224 binlik bir artış var. Peki bu durum, sınavı nasıl etkileyecek? Eğitim Uzmanı Salim Ünsal değerlendirdi.

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.