Karı koca kavgası mahkemeye taşındı

ads ads ads ads
16/08/2017

ads
Karı koca kavgası mahkemeye taşındı

Bahçeli köyünde eşinin başına vurmasına öfkelenen 53 yaşındaki Paula Smith ekmek bıçağı ile eşini göğsünden bıçakladı. Hafif yaralanan 57 yaşındaki Cılfford Smith eşinden şikâyetçi olmadı

Havadis/Devrim DEMİR

Bahçeli’de  önceki gece yemek yaptığı esnada eşi Cılfford Smith’in başına defalarca vurmasına öfkelenen Paula Smith, elinde tuttuğu ekmek bıçağını eşin göğsüne sapladı.

Olayın meydana gelmesinden hemen sonra önce “112” ardından da “155” i arayan Paula Smith, evde suçüstü yakalandı.

Göğsünden yaralanan Cılfford Smith, önce Girne Akçiçek ardından da Lefkoşa Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hafif yaralanan Smith, kendi isteği ile hastaneden taburcu edilirken, eşi hakkında şikâyetçi olmadığını beyan etti.

Paula Smith aleyhindeki polis soruşturması tamamlanırken, Smith dün teminat talebiyle Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Hazan Aksun, zanlının ileride yargılanıncaya kadar yurt dışına çıkışını yasaklayarak 50 bin TL şahsi kefalet imza ederek serbest bırakılmasına karar verdi. 

Başına vurmasına öfkelendi

Girne Polis Müdürlüğü’ne Esentepe Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Ali İsa Karlankuş mahkemede verdiği ifadede, zanlı Paula Smith’in “Yaralama” ve “Vahim zarar” suçlarından tutuklandığını anlattı.

Polis memuru Ali İsa Karlankuş, olayın Bahçeli’de San Set Bay Sitesi’nde saat 22.45 sıralarında meydana geldiğini söyledi.

Karlankuş, Cılfford Smith’in alkol tesiri altında mutfakta yemek yapan eşi  Paula Smith’in başına defalarca vurması sonucu kavga yaşandığını ve yine zanlı Paula Smithin de alkol tesiri altında elinde bulundurduğu ekmek bıçağı ile  Cılfford Smith’i göğsünden bıçakladığını kaydetti.

İkisi de pişman oldu

Olayın hemen ardından önce hastaneyi ardında da zanlının polisi aradığını kaydeden Karlankuş, zanlının evde yakalandığını, Cılfford Smith’in ise yapılan müdahalenenin ardından sabah saatlerinde kendi isteği ile hastaneden taburcu olduğunu söyledi.

Karlankuş, müştekinin taburcu olmasından sonra Esentepe Karakolu’na giderek eşinden şikâyetçi olmadığını yönünde beyanda bulunduğunu ifade etti.

Polis, ayrıca zanlının gönüllü ifadesinde çok pişman olduğunu ve eşinin başına vurmasından dolayı şikâyetçi olmadığı yönünde ifade verdiğini belirtti.

Karlankuş, zanlı aleyhindeki soruşturmanın tamamlandığını belirterek yargılanıncaya kadar mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanması talebinde bulundu.

16/08/2017 09:07
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: karı, koca, kavga, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.