02 Ağustos Pazar Günlük Burç Yorumu

ads ads ads ads
02/08/2015

ads
02 Ağustos Pazar Günlük Burç Yorumu

Koç Dolunay ile hayatın tadını çıkarmak ve sosyal arenada yer almak arasında kalabilirsin. Reformist konulara duyarlı yanın ile eğlenmek isteyen yanın çatışabilir.

Boğa Kariyerle ilgili konularda teknolojiden yana hissedebilirsin. Aile büyüklerinden biri ile Dolunay'ın getirdiği gerginlik ile bu konuda çatışma yaşanabilir.

İkizler Dolunay ile seyahat konusunda yeni kararlar alabilirsin. Eğlenceli bir kısa seyahatin seni daha tatmin edeceğini bilsen de radikal bir uzun seyahat isteyebilirsin.

Yengeç Finansal konularda idealist olma arzun gerçekleşen Dolunay ile ön plana çıkabilir. Huzursuzluk yaratmak yerine dengeli harcamalısın.

Aslan Dolunay ikili ilişkilerde duygusal gerginliklere yol açabilir. Özgür ve idealist bir ilişki isterken bir yandan Baskın ego ile kendi içinde çelişebilirsin.

Başak Spor ve iş ile ilgili başladığın birşeyi tamamlayabilirsin. Dolunay'ın yarattığı gerginlik bilinç altında seni zorlasa da işleri tamamlamanın huzuru içinde olacaksın.

Terazi Romantizmin doruklarında bir Dolunay olabileceği gibi beklentilerin ve isteklerin arasında belirsizlikten Kaynaklı gergin bir gün de olabilir.

Akrep Kariyerinde yapman gerekenler arzuladığın dengeyi bozabilir. Dolunay ile bununla yüzleşmen gerekebilir. Daha Özgür bir yaşam arzunu ailene belirtebilirsin.

Yay Hukuki konular Dolunay ile tamamlanma sürecine girerek girecek.. Daha Özgür bir sistem arzusunda isen dengeyi bulmanın önemini anlayabilirsin.

Oğlak Maddi konularda Özgür olma, gelir dışı kaynaklarını harcayarak lüks yaşam isteğin arasında kalabilirsin. Finansal bir Sürecin tamamlanması söz konusu olabilir.

Kova Dolunay ile kendi hayatın ile gerçekleştirmeyi arzu ettiğin bir konuda harekete geçebilirsin. İkili ilişkilerde eğlenceli ve hayatın tadını Çıkaracağın bir gün olabilir.

Balık Eğlenmek tüm gerginliklere rağmen beklentin olabilir. Bugün gerçekleşen Dolunay ile günlük yaşantında kendi isteklerini ön plana almak daha kolay olabilir.

 

02/08/2015 11:28
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: astroloji, burç yorumu, 2 ağustos, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KADIN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.