1 Aralık Günlük Burç Yorumları

ads ads ads ads
01/12/2015

ads
1 Aralık Günlük Burç Yorumları

Koç,

Bugün başınıza gelecek olaylar karşısında, duygularınızı bastırmanın yolunu bulmanız gerekiyor. Hislerinizin etkisinde kalarak vereceğiniz acele kararlarla harekete geçerseniz, sonradan pişman olacağınız sözler sarfedebilirsiniz. Kendinizi duygusal bir kaosun içinde bulacaksınız ve bu durum da sizi şaşkınlık, öfke içinde hareket etmeye zorlayacak. Ancak, hiçbir suçunuz olmadığı halde yara alabileceğiniz bu durumdan sıyrılmanın tek yolu, soğukkanlılığınızı muhafaza edebilmekten geçiyor.

Boğa,

Fikirlerinizi cömertçe ortaya atabilir, onları savunabilirsiniz ancak çevrenizde bulunan aslında size göründükleri kadar dost olmayan kişilerin eleştirileri karşısında da, öfkeye kapılmadan, soğukkanlı ve kararlı bir biçimde hareket edin. Bu şekilde davrandığınızda, gerçek arkadaşlarınızın da desteğinin arkanızda olduğunu görecek şansı yakalayacak ve kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. Bu ayrıca, umutlarınızı ve ileriye dönük planlarınızı ortaya atmak, paylaşmak için de iyi bir gün.

İkizler,

Sizi sıkan şeylerden, özellikle iş hayatınızdaki sorunlardan, hatta belki aşkla ilgili sürtüşmelerden uzak tutacak şeylerle ilgilenmek için bulunmaz bir gün. Kendinizi eğlendirecek, kafanızı tazeleyecek ve size hoşça vakit geçirtecek meşgalelerle uğraşmalısınız çünkü fiziksel ve zihinsel olarak buna ihtiyacınız çok fazla. Bunu gerçekleştirmek için tek ihtiyacınız, beraber zaman geçirmekten hoşlandığınız, sizi sorunlarıyla veya sorularıyla sıkmayacak bir partner.

Yengeç,

Her ne kadar uygun bir gün gibi görünmüyorsa da, bugün işe biraz zaman ayırmalısınız. Tabii ki zihinsel olarak. Şu anda feda edeceğiniz iki üç saat, ileride işinize yarayacak. Kalan zamanı da kendinize ayırmak isteyeceksiniz ama ailenizi ihmal etmemeniz gerekiyor. Unutmayın ki, cefayı çektikten sonra, sefayı süren de siz olacaksınız. Sonradan pişman olmaktansa, bugünden önleminizi alın.

Aslan,

Gün içinde kendinize ayıracak, vücudunuzu ve kafanızı dinlendirecek zaman bulamıyorsunuz. Sürekli hareket halindesiniz ve zihniniz de meşgul. Ve işte bu durumu kolaylaştırmak için bulunmaz bir gün. Mesleki düşünce ve kaygılara ara verip, yükselen romantizminizi tatmin edecek faaliyetlerde bulunmalısınız. Zaten zekanız da bu yönde parlamak üzere açlık çekiyor. Günü sadece bir tek şeye ayırın ve sizi etkileyen kişiyi etkileme fırsatını iyi değerlendirin.

Başak,

Uzun süredir vermeniz gereken ama bocaladığınız kararı vermeniz ve hatta açıklamanız gerekiyor artık. Süreniz doldu, üstelik öyle bir noktaya geldiniz ki, bunun baskısı davranışlarınıza, düşüncelerinize yansımaya başladı. Dolayısıyla, vereceğiniz karar ne olursa olsun, en azından bu çetrefilli konuyu başınızdan attığınız için rahatlayacaksınız. Hata yapmış olsanız bile, telafisi imkansız değil. Yeter ki harekete geçin, bir adım atın. Sonuçlardan çekinerek ve kararları geciktirerek yerinizde durursanız, ne kadar zaman geçerse geçsin, hiç bir şey değişmeyecektir, emin olun.

Terazi

Karşılaşacağınız olumsuzluklarla mücadele etmek ve onları en sorunsuz şekilde geride bırakmak, sizin için zorlu bir mücadeleden ziyade, kendi kendinize oynadığınız bir oyun gibi gelecek. Öte yandan, bugün gireceğiniz topluluklarda kendinizi arka planda kalmış hissedebilirsiniz. Fakat bunun bir önemi olmadığına kendinizi inandırmanızda fayda var. Sizin kim olduğunuzu, kapasitenizi ve neler yapabileceğinizi, sizi tanıyanlar ve yakınınızda bulunanlar çok iyi biliyor.

Akrep,

Gündüz, özellikle sabah vakitleri sizin için çok sakin geçecek ama bilmelisiniz ki bu sadece fırtına öncesi sessizlik. Sizi çok hareketli bir akşam bekliyor. Bütün duygusal enerjinize ihtiyacınız olacağı insanlar ve olaylar arasında kalacaksınız. Özellikle hakkınızda yapılacak yorumlar, sarfedilecek sözler konusunda derin analizlere girmekten kaçının. Varacağınız sonuçların hatalı olması olasılığı çok yüksek. Unutmayın ki, söylenen sözler, bazen arkalarında derin manalar barındırmazlar.

Yay

Günün ikinci yarısında, karşılaşmayı ummadığınız insanlarla karşı karşıya gelmek suretiyle duygusal gerginlik içine girmeniz olası. Hem geçmişin etkisi, hem de yakın gelecekteki olaylara hazırlık açısından, zihinsel rahatlamaya ihtiyacınız var ve bugün de bu aralar bu iş için bulabileceğiniz nadir günlerden birisi. İnanın, çok yakında bu tip boş zamanları arayacak kadar yoğun olacaksınız.

Oğlak,

Ailenizle bol bol zaman geçirin, onlarla yakınlaşın ve bir süredir anlamını unuttuğunuz “dertleşme” sözcüğünü hatırlayın. Belki karşılaşacağınız eleştiriler başta sizi üzecek ama hayal kırıklığına kapılmadan önce, karşınızdakilerin kimler olduğunu bir kez daha aklınıza getirin. Mali konularındaki endişeleriniz de aşırı ve yersiz. Bunlardan kurtulduğunuzu açıklamak, ortak bir hayatı yaşadığınız insanları gerçekten çok rahatlatacak.

Kova,

İlgilendiğiniz tek şey, sadece konuşmak, kendi fikirlerinizi empoze etmek. Bazı açılardan seviyenizde olmayan kişileri de aşağı görüyorsunuz. Bu kişiliğinizi zedeler ve çevrenizde saygınlığınızı azaltır. Zamanı, kendinizi beğenmişlik ve çokbilmişlik yerine, köklü özellikleriniz olan herkesi dinlemek, herkesin yardımına koşmak gibi şeylerle harcarsanız, hakederek kazanmış olduğunuz sevgi ve saygıya tekrar kavuşursunuz.

Balık,

Silkinmenin, toparlanıp kendinize gelmenin zamanıdır artık. Gözünüz açık hayal görmeyi bırakın ve gerçeklere dönün. Bu şekilde hiç bir probleminiz, değil halletmek, farketmeniz dahi mümkün değil. Aşk hayatınızda da aynı tutum içinde olmanız, sevdiğiniz ki Tabii ki böyle bir yorumu haketmiyorsunuz ama buna sebep olan da yine sizin tavırlarınız. Gerçekleri görün ve sorunların üzerine gidin. İçinize kapandıkça, herkesin sizi anlamasını da zorlaştırıyorsunuz.

 

01/12/2015 08:16
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: astroloji, burç yorumu, 1 aralık, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KADIN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.