1 Emek, 3 Ahmet

ads ads ads ads
11/08/2017

ads
1 Emek, 3 Ahmet

Süper Lig ekibi Doğan Türk Birliği, kadrosuna yeni kattığı Emek Kırılmaz ile birlikte iç transferde Ahmet ismini taşıyan 3 futbolcusuna dün imza attırdı.

“AHMET”LERİN SERBEST TRANSFER HAKLARI KALKTI:

Sarı lacivertliler, serbest transfer hakkı bulunan Ahmet Sönmez ile gelecek sezon sonunda serbest transfer hakkı kazanacak olan Ahmet Coşkun ve Ahmet Saygı ile yeni sözleşme imzaladı

Süper Lig’in Girne temsilcilerinden Doğan Türk Birliği, kadrosuna yeni kattığı Emek Kırılmaz ile birlikte iç transferde Ahmet ismini taşıyan 3 futbolcusuna dün imza attırdı.

4 futbolcu da dün Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nda düzenlenen ve DTB Başkanı Bayar Piskobulu ile yönetici Ali George’un da hazır bulunduğu törende, sarı lacivertli formaları giyerek sözleşmeleri imzaladı.

Emek resmen Doğan’da

Girne ekibi Binatlı’dan bonservisli olarak renklerine bağladığı başarılı orta saha oyuncu Emek Kırılmaz’ı dün atılan imzanın ardından resmen kadroya dahil etti.

“Ahmet”lerin serbest transfer hakları kalktı

Sarı lacivertliler iç transferde ise Ahmet ismini taşıyan 3 futbolcusunun serbest transfer hakkını ortadan kaldırdı.

Doğan, serbest transfer hakkı bulunan tecrübeli stoperi Ahmet Sönmez, gelecek sezon sonunda kulüpte 3. sezonunu dolduracağından dolayı serbest transfer hakkı kazanacak olan kanat oyuncusu Ahmet Coşkun ve gelecek sezon 28 yaşını dolduracağından serbest transfer hakkı kazanacak olan kanat oyuncusu Ahmet Saygı ile yeni sözleşme imzaladı.

Yapılan anlaşmanın ardından 3 futbolcunun da serbest transfer hakkı ortadan kalkmış oldu.

11/08/2017 15:23
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: spor, futbol, haber, kıbrıs, i Doğan Türk Birliği, Ahmet Coşkun, Ahmet Saygı, Emek Kırılmaz, ahmet sönmez
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.