10 maddede Medcezir'in Eylül'ü Hazar Ergüçlü

ads ads ads ads
07/02/2015

ads
10 maddede Medcezir'in Eylül'ü Hazar Ergüçlü

Son yılların en çok izlenen dizilerinden olan Medcezir özellikle genç kesimin büyük ilgisini çekiyor. Medcezir'in kadrosunda yer alan pek çok oyuncu gibi Eylül rolünü üstlenen Hazar Ergüçlü de, sosyal medyada yakın takip edilen bir oyuncu.

Medcezir'in her bölümünde büyük bir ilgiyle takip edilen karakterlerinden olan Eylül, Hazar Ergüçlü'nün şimdiye kadar canlandırdığı en popüler ekran fenomenlerinin başında geliyor. Eylül, Medcezir'in senaryosunda; Mira ile aynı “akvaryum”a gözlerini açmış, yaşadığı çevreden başka hiçbir şeyle çok da fazla ilgilenmeyen, ailesinin imkanlarından keyfince faydalanan hayat dolu, çok renkli bir kız olarak karşımıza çıkıyor. Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı Eylül, dizinin esas kızı Mira’nın en yakın arkadaşı.

Peki Eylül ile Hazar Ergüçlü'nün hayatları ne kadar birbirine benziyor?

İşte size aradaki farkı yansıtacak, 10 maddede Medcezir'in Eylül'ü Hazar Ergüçlü...

Hazar Ergüçlü, 1 Ocak 1992 KKTC doğumlu.

1.68 boyunda olan Hazar, 53 kg

Lefkoşa Belediyesi'nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Hazar Ergüçlü, Derviş Zaim'in yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa atmış bir isim.

İlk büyük patlamasını Kuzey Güney dizisinde yapan Hazar Ergüçlü, Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdığı karakter olan Kuzey'in karısı Simay Canay rolüyle izleyici karşısına çıktı. 2011-2013 dönemindeki bu performansında bir anda şöhret olan Hazar Ergüçlü'nün kariyeri hızlı bir şekilde yükseldi.

2012'de Açlığa Doymak'ta Sena, 2013'te Benim Dünyam'da Ayla rollerini üstlenen Hazar Ergüçlü bu dönemde oyunculuğunu geliştirdi.

2013 yılıyla birlikte Medcezir dizisinde Eylül Buluter karakterine hayat vermeye başlayan Hazar Ergüçlü, şu an bu projeye devam etmekte.

Hazar, dizide canlandırdığı Eylül karakterini ise şöyle yorumluyor; "Çok daha farklı bir hayatı var benim 18 yaşıma göre. Daha yetişkin gibi yaşıyor. Çok zengin bir kere. Alışveriş yapsın, giyinsin, süslensin, gezsin, partilere gitsin... Ben öyle değildim."

Hazar daha çok evde oturmayı ve arkadaşlarının evlerinde olmayı seviyor, yemek yapmaktan pek hoşlanmıyor. Hazar, gündelik yaşamını şu şekilde özetliyor; "Yalnızlığımı çok seven biriyim. Eve kapanıp saatlerce kitap okuduğum da oluyor, arka arkaya iki-üç film izlediğim de... Dışarıda yemek yiyorum ya da dışarıdan söylüyorum her zaman. Yemek yapmaktan nefret ediyorum."

Hazar kendi hayatıyla ilgili ise şu cümlelerle yaşamını anlatıyor; "Çok başka bir yerden girmiştim, avukat olacaktım. Hiç öyle uç hayallerim yoktu. Babamla birlikte oturduk, karar verdik. Babam dedi ki “Sen avukat ol”. İngiltere’de üniversiteden kabul de geldi ama sonra “Ben tiyatro okuyacağım” dedim. Babam ilk “hayır Hazar’cım” dedi. Çok kibardır o ama öyle lafları öyle bir tonda söyler ki bir şey diyemezsin... Sonra anlattım, o da beni dinledi ve kabul etti. Çünkü tiyatroya adım attığım gün “Hah işte burası benim, ben burada olmalıyım” dedim. Orada çok mutluydum, çok özgürdüm. Hiç utanmayacağım, çekinmeyeceğim bir yer -ki benim o çekingenliğim başa beladır. Yanlış anlaşılmama sebep olur çoğu zaman. İnsanlar soğuk olduğumu düşünür mesela."

Özetlemek gerekirse Hazar, kendi tarzına hakim sakin bir genç kız. Dizide canlandırdığı Eylül'e verdiği enerji çok farklı.

07/02/2015 10:39
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: hazar ergüçlü, medcezir, eylül
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.