13 ekim günlük burç yorumları

ads ads ads ads
13/10/2015

ads
13 ekim günlük burç yorumları



KOÇ

Güç kazanacağınız, liderlik elde edebileceğiniz bir dönem başlıyor. Kariyerinizle ilgili büyük bir iş başaracağınız yeni konularla haşır neşir olacaksınız. İşini büyütmek, isteyenler için şanslı bir hafta. Finansal anlamda başarı yakalamak sizin için çok kolay olacak.

BOĞA

Bu hafta sağlığınız risk altında. Özellikle bel bölgenize ve böbreklerinize dikkat etmeniz gerek. Ağrı çekebilirsiniz. Çalışma ortamınızda yeni projeler gündeme gelebilir. İş hayatınızla ilgili düzende bazı değişimler meydana gelecek. Bu hafta sessizliğe ihtiyaç duyabilirsiniz.

İKİZLER

Hayatınızda biri yoksa yakın zamanda sizi çok heyecanlandıracak biriyle tanışacaksınız. Bu kişiyle romantik, sevgi dolu bir aşka yelken açabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işlerde başarı yakalama şansı oldukça yüksek. Sahneyle ilgili işler yapıyorsanız kariyeriniz konusunda şans sizden yana.

YENGEÇ

Uzun bir süre hayatınızda ev, yuva ve aileyle ilgili konular ön plana çıkacak. Kuzenlerinizle uzun süredir yaşadığınız sorunu artık çözmenizin vakti geldi. Yumuşak tavırlar ve aklınızla her türlü sorunun üstesinden gelebilirsiniz. Yatırım yapmak için gereken adımları atmanızın tam zamanı.

ASLAN

Kafanızı boşaltmak için yapabileceğiniz en güzel şey hemen bir seyahate çıkmak. Bu yolculuk sırasında özel biriyle tanışabilir, hayatınızın akışını değiştirecek bir gelişme yaşayabilirsiniz. Fakat evlilik gibi ciddi konularda acele etmemeniz gerek. Sağlığınıza dikkat!

BAŞAK

Toplumsal olayların üzerinizde yarattığı psikolojik etki yüzünden bir süre daha sıkıntı çekeceksiniz. Kış aylarını spor yaparak karşılamak size iyi gelecek. Kalbini kırdığınız bir arkadaşınızın gönlünü almalısınız. Güzel sözler ve minik bir armağan bunun için yeterli olabilir.

TERAZİ

Hayatınızın gidişatıyla ilgili bir takım kararlar verip yaşamınızla ilgili kontrolü ele geçireceksiniz. Bu hafta her zamankinden biraz daha müsrif olabilir, önünüze çıkan bazı koşulları gözden kaçırabilirsiniz. Aşırı eleştirel tavırlarınız yüzünden sevdiklerinizden tepki alacaksınız.

AKREP

Ofisinizde arkanızdan iş çeviren bazı kişiler keyfinizi kaçırabilir. Kulağınıza gelen dedikoduların doğruluğundan emin olmadan harekete geçmeyin. Huzurlu bir döneme girmek için bir süre daha beklemenizde yarar var. Psikolojik destek almak için ideal bir hafta.

YAY

Arkadaşlıklarınızın testten geçeceği bir süreç başlıyor. Bir dostunuzla aranızda finansal konularla ilgili sorun oluşabilir. Ödeme, borç ve alacak verecek konularında akrabalarınız dışındaki kişilerle her sırrınızı paylaşmamanızda yarar var.

OĞLAK

Kariyerinizi ilgilendiren konuların ön planda olacağı bir süreç başlıyor. Bu sırada yeni bir iş teklifi alabilir ya da terfi edebilirsiniz. Özel hayatınızla ilgili bazı konularda önemli kararlar almalısınız. Bunu siz de biliyor fakat çok yavaş hareket ediyorsunuz.

KOVA

Uzak akrabalarınızdan duyacağınız bazı sözler canınızı sıkabilir. Eğitim ve yayıncılık alanında çalışanlar çok yakında sürpriz gelişmelerle karşılaşacaksınız. Fakat aceleci ve fevri davranışlarınızdan dolayı antipati toplayabilirsiniz.

BALIK

Finansal anlamda üstlendiğiniz bazı sorumluluklar nedeniyle sıkıntı yaşayabilirsiniz. O nedenle risk almanızı gerektiren yatırımlara yönelik sözleşmelere imza atarken iki kere düşünmenizde yarar var. Özel hayatınızdaki karmaşayı sonlandırmak istiyorsanız harekete geçin. 

13/10/2015 08:24
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: astroloji, burç yorumu, 13 ekim
MANŞETLER

HK KADIN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.