13. Kıbrıs Tiyatro Festivali 1 Eylül'de başlıyor

ads ads ads ads
27/06/2015

ads
13. Kıbrıs Tiyatro Festivali 1 Eylül'de başlıyor

1 Eylül’de başlayacak olan 13. Kıbrıs Tiyatro Festivali için sponsorluk adımları atılmaya başlandı

Ülkemizin en nitelikli festivallerinden biri olarak kabul edilen Kıbrıs Tiyatro Festivali için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Lefkoşa Türk Belediye si’nin (LTB) her yıl geleneksel olarak düzenlediği Kıbrıs Tiyatro Festivali’nin 13.’sü bu yıl 1-29 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bu kapsamda Lefkoşa Türk Belediyesi’nde, festivalin platin sponsorlarından olan Kıbrıs Türk Petrolleri (K-PET) ile protokol imzalandı. Platin sponsorluk protokolüne LTB Başkanı Mehmet Harmancı ve K-PET Genel Müdürü Cem Arat imza koydu. İmza töreninde LTB Kültür Sanat Şube Amiri ve Festival Komitesi Başkanı Kıymet Karabiber, LBT Kültür Sanat Koordinatörü Yaşar Ersoy ve LBT İdari ve Mali İşler Sorumlusu Ülgen Hafız hazır bulundu.

Harmancı: Festivalin çok değerli kültürel katkıları var

İmza töreninde konuşma yapan LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Kıbrıs Tiyatro Festivali’nin hem Lefkoşa’ya hem de ülkemize kazandırdığı çok değerli kültürel katkıları olduğunu kaydetti. Harmancı başkente, altyapının yanı sıra sanatsal faaliyetlerin de kazandırılmasının LTB’nin eseas görevleri arasında olduğunu vurguladı.

Arat: Katkı koymaktan memnunuz

K-PET Genel Müdürü Cem Arat ise imza töreninde, Kıbrıs Tiyatro Festivali’nin ülkemizin en nitelikli ve değerli festivallerinden biri olduğunun altını çizerek 13.Kıbrıs Tiyatro Festivali’ne platin sponsoru olarak katkı koymaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ayrıca, LTB Kültür Sanat Şube Amiri ve Festival Komitesi Başkanı Kıymet Karabiber, 13. Kıbrıs Tiyatro Festivali’nin tanıtım programı ve içeriği ile ilgili bilgilerin önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan basın toplantısında açıklancağını bildirdi

 

27/06/2015 13:59
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: tiyatro, festival, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KÜLTÜR SANAT

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.