Pereira'dan ilk fırça Emenike'ye!

ads ads ads ads
02/07/2015

ads
Pereira'dan ilk fırça Emenike'ye!

Bel ağrısı şikayetiyle sabah antrenmanına katılmayan Emenike'yi odasından takımın idman yaptığı sahaya çağırtan Portekizli teknik adam, Nijeryalı'dan durumu hakkında bilgi aldı. Pereira'nın "Bundan sonra sakatlığı olan her oyuncu, eğer yürüyebiliyorsa, idman sahasına gelerek bana bilgi verecek. Ufak tefek sakatlıklar yüzünden idmandan kaçmaya çalışanları affetmem" dediği öğrenildi.



Topuk Yaylası'ndaki ilk antrenman dün sabah yapılırken, F.Bahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, disipline verdiği önemi göstermeye başladı.



Bel ağrısı şikayetiyle sabah antrenmanına katılmayan Emenike'yi odasından takımın idman yaptığı sahaya çağırtan Portekizli teknik adam, Nijeryalı'dan durumu hakkında bilgi aldı. Pereira'nın "Bundan sonra sakatlığı olan her oyuncu, eğer yürüyebiliyorsa, idman sahasına gelerek bana bilgi verecek. Ufak tefek sakatlıklar yüzünden idmandan kaçmaya çalışanları affetmem" dediği öğrenildi. Antrenmanlarda çalışma sırasında geride kalan oyunculara şınav cezası veren Portekizli çalıştırıcı, idman boyunca "Competition!! Competition (Rekabet)" sesleriyle Topuk Yaylası'nı çınlattı. Pereira'nın özellikle idmanların yüksek tempoda yapılması konusunda çok hassas olduğu ve futbolcularına da bunu sık sık ifade ettiği bildirildi.



GÖZÜNE SİNEK KAÇTI


Pereira sakatlığı hakkında bilgi almak için sahaya çağırdığı Emenike ile konuşurken, Nijeryalı golcünün gözüne yayladaki küçük sineklerden kaçtı. Nijeryalı'nın imdadına hocası yetişti ve sineği gözünden çıkardı.



GÖLETE 15 BİN AYNALI SAZAN

Fenerbahçe Resort ve Sport Tesisleri'nin bulunduğu Topuk Yaylası'ndaki gölete törenle 15 bin aynalı sazan yavrusu bırakıldı.



STOCH İKİ YIL SONRA

Son iki sezonu başka takımlarda kiralık olarak geçiren Stoch dün sabah önce İstanbul'da sağlık kontrolünden geçti ardından milli futbolcular Mehmet Topal, Gökhan ve Kadlec'le birlikte Topuk Yaylası'na geldi. İki yıllık hasreti biten Stoch hocasıyla da tanıştı. Alves ise cumartesi günü kampa katılacak.



(Sabah) 

02/07/2015 08:52
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Pereira, Emenike, fenerbahçe
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.