Yılın Öğretmeni, Ali Yaman!

Atatürkçü Yaşam Derneği, Değirmenlik Lisesi Müdürü Ali Yaman’ı “2011 yılının öğretmeni, eğitimcisi ve eğitim yöneticisi” seçti.

ads ads ads ads
23/11/2011
TAK

ads
Yılın Öğretmeni, Ali Yaman!

Atatürkçü Yaşam Derneği, 24 Kasım Öğretmenler Günü edeniyle Değirmenlik Lisesi Müdürü Ali Yaman’ı “2011 yılının öğretmeni, eğitimcisi ve eğitim yöneticisi” seçti.

Dernek Başkanı Ahmet İşcan, gün nedeniyle yarın Değirmenlik Lisesi’ne gerçekleştirecekleri ziyarette Yaman’a plaket takdim edeceklerini kaydetti.

İşcan, Öğretmenler Günü nedeniyle yayımladığı basın bildirisinde, son günlerde eğitim ve öğretim kurumlarında çeşitli sıkıntıların yaşandığını gözlemlediklerine işaret ederek, “Bizlere göre var olan sıkıntı ve sorunların aşılabilmesinin tek yolu okullarımızdaki öğretmenlerimize ve okul idarecilerimize güvenmeye devam etmekten geçer. Bizler de bireyler ve veliler olarak özeleştiriye açık olmalı, yapılan hatalardan üzerimize düşen payı almalı ve ona göre tutum ve davranışlarımızı gözden geçirmeliyiz inancındayız” dedi.

Dernek olarak öğretmenlik mesleğinin kutsal olduğunu düşündüklerini ifade eden İşcan, tüm öğretmenlerin, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

23/11/2011 14:14
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Yılın Öğretmeni, Ali Yaman!, Ali Yaman
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.