2 Eylül 2015 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

ads ads ads ads
02/09/2015

ads
2 Eylül 2015 Çarşamba  Günlük Burç Yorumları

KOÇ Bugün görev ve sorumluluklarınızı biraz hafifletebilirseniz, sosyal aktivitelerde bulunabilir, keyifli planlar yapabilir ve ruhsal anlamda sıkıntılarınızı azaltabilirsiniz. Aşk hayatınız açısından da güzel bir gün olabilir. Partnerinizden veya sevdiğiniz kişilerden uzun süredir istediğiniz şeylerin gerçek olması veya bu yönde eğilim göstermeleri sizi mutlu edebilir.

BOĞA Sosyalleşmenizi ve daha fazla seyahat etmenizi sağlayacak teklifler veya davetler söz konusu olabilir. Size maddi açıdan fırsat sağlayacak işlerin peşinden gitmeli, mevcut kaynaklarınızı veya birikiminizi harcayacak olanlardan uzak durmalısınız. Hukuk veya finansal başlıklı konuların öne çıkma olasılığı var. Yaşça küçük kişiler sizi motive edebilir veya ilham verici olabilirler. Kişisel gelişiminize katkısı olacak şeylere vakit ayırmalısınız. İKİZLER Çevrenizde veya bulunduğunuz çevrelerde neler olup bittiğine daha dikkatli bakmalısınız. İlişkilerinizde ön plana çıkan ve en etkileyici taraf olana kadar çıkış yapmamanızda fayda var. Yaşadığını yeri güzelleştirebilir, daha yaşanılacak bir yer haline getirebilirsiniz. Bu esnada güvenliği de unutmamalısınız. Aileniz, aşk hayatınız veya güvenlik başlıklı konular ön planda olabilir.

YENGEÇ  Kendinizi olan güveninizi kaybedebileceğiniz veya neler yapabileceğiniz konusunda güvensizlik yaşayabileceğiniz bir iki günlük süreçtesiniz. Kaldırabileceğinizden fazla yük ve sorumluluk almanız siz de bu endişeleri yaratmış olabilir. Günü farklı şekilde değerlendirmeniz, yenilikler yapmanız ilginç kişilerle iletişim kurmanızı veya rahatlamanızı sağlayabilir. Farklı kültürlere veya bakış açılarına ilgi duyabilirsiniz.

ASLAN Herkes bir parçası olmaktan keyif alıyor diye belli oluşumlara dahil olmamanızda fayda var. Önce dinleyip anlamaya çalışmalısınız. Diğerlerinin yaptıklarına uyum sağlamak yerine, kendinize ve kendi özelliklerinize yatırım yapın. Ardından, kendiniz için en iyi yolu bulabilirsiniz. Sevip sevildiğinizi hissettiğiniz veya hissedebileceğiniz olumlu günlerdesiniz.

BAŞAK  Sizi hafife alan veya konuşmalarınızı küçümseyen kişiler olabilir. Bu kişilere vakit ayırmak zorunda değilsiniz. İstediğiniz yere gelmek için çok gayret etmeniz ve mütevaziliğinizi korumanız gerekebilir. Ardından, diğerlerinin liderliğinizi kabul ettiğini ve dediklerinizi aynen uyguladığını görebilirsiniz. Ev, aile ve gayrimenkul konularında hareketlilik yaşanabilir etkileyici kimliğiniz istediğinizi almanıza yardım ediyor.

TERAZİ Özel hayatınızla ilgili bilgileri kimseyle paylaşmayın. Özel yaşamınızdaki sorunları iş hayatınıza yansıtmanız problemlere neden olabilir. Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Başkalarına destek olmanız veya yardım etmeniz durumunda karşılığını görebilirsiniz. Merak etmeyin , her alanda çok güzel bir yola doğru itiliyorsunuz. Şu an fark etmeseniz bile ne dediğimi anlamanıza az kaldı.

AKREP Bütçenizi aşabilir veya başkalarını etkilemek için gereksiz alışverişler ya da harcamalar yapabilirsiniz. Yapacağınız harcamalar stres yaratabilir ya da olumsuz sonuçları olabilir. Bütçe planı yapmanızda ve harcama alışkanlıklarınızı değiştirmenizde fayda var. Bazı konularda daha önce uyarılarda bulunduysanız ve olmazsa olmazlarınızı sıraladıysanız, arkasında durmanız gerekebilir.

YAY Burcu Günlük Yorumu: Neşeli ve dışa dönük haliniz olumlu ve olumsuz herkesin dikkatini çekmenize neden olabilir. Problem yaşamamak için gerçekçi olmalı ve doğrulardan ayrılmamalısınız. Yüksek hedefler koymalı ve o hedeflere ulaşmak için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Daha önce sizi korkutan olaylarda yeni adımlar atmak veya girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz.

OĞLAK Kültürler, felsefeler, inançlar, aileniz veya arkadaşlarınızla ilgili konular çok fazla sorunun sorulacağı ve zıt fikirlerin karşı karşıya gelebileceği bir güne işaret ediyor. Özellikle politik veya inançlarla ilgili tartışmalara girilmemesinde fayda var. Uyum sağlamaya ve fırsat yakalamaya çalışmalısınız. Tartışmalardan uzak durun. KOVA  Yaratıcı ve yenilikçi fikirleriniz yeni fırsatları ayağınıza getirebilir veya maddi kazançlara neden olabilir. Farklı düşüncelerinizi somut hale dönüştürmekten kaçınmamalısınız. Harekete geçmeniz durumunda karlı alışverişler yapabilir veya parasal anlamda büyüme sağlayabilirsiniz. Yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Aşk hayatınız açısından olumlu bir gün.

BALIK  Bazı olayları yeni gelişmelere göre güncellemeniz gerekiyor. Belli ilişki veya iş birlikleriniz artık sizin için eski önemini ihtiva etmiyor ya da istediğiniz amaçlara hizmet etmiyor olabilir. Eğer sizi rahatlatacaksa, bazı değişiklikler yapmaktan çekinmeniz için bir nedeniniz bulunmuyor. 

02/09/2015 08:19
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: astroloji, 02 eylül, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KADIN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.