27 yıl sonra öz annesine canlı yayında kavuştu!

ads ads ads ads
21/01/2015

ads
27 yıl sonra öz annesine canlı yayında kavuştu!

Esra Erol'la programındaki Fatih Bey hiç görmediği, bilmediği annesine canlı yayında kavuştu!

Geçtiğimiz günlerde programa evlenmek için katılan Fatih beyin, dram dolu hayat hikayesi Esra Erol'la izleyenlerini yasa boğdu.

Bugün yayınlanan canlı yayında Esra Erol, Fatih ile annesini kavuşturdu. Fatih bey 28 senedir öldü olarak bildiğini ailesini canlı yayında görünce izleyenler gözyaşlarına hakim olamadı.

NEREDE OLDUĞU BİLİNMEYEN, KARDEŞİ SULTAN DA BULUNDU.

Esra Erol ekibinden Emrah bey, stüdyoya gelerek Fatih beyin kardeşi Sultan hanımın bulunduğunu açıkladı!

Tüm Türkiyeyi gözyaşına boğan bu hikaye, izleyenleri çok etkiledi. Sosyal medya da günün en çok konuşulan olayı ise Fatih'in kavuşması oldu.

Şimdi tüm gözler yarın yayında olacak kardeşi Sultan'a çevrildi.

PEKİ GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE NE OLMUŞTU?

1986 yılında çocuk esirgeme kuruluna verilen Fatih bey Esra Erol'la programına konuk olmuştu. Ailesinin trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini bilen fatih bey canlı yayında herkesi ağlattı.

Esra Erol'la programı aile yaşamına da ne kadar önem verdiği canlı yayında belli oldu. Daha önce de bu gibi konulara yardım elini uzatan Esra Erol, bugün de Fatih beyin hayatıyla ilgili çok önemli gerçekleri gün yüzüne çıkartmıştı.

Esra Erol'la programının editörü Emrah bey bugün canlı yayına çıkarak açıklamalarda bulundu. Program başlangıç saati ile birlikte bir çok telefon konuşması yaptığı söyleyen Emrah bey, çok fazla iddia olduğunu ve bu iddiaları birbirleriyle eşleştirmek gerektiğini vurguladı. Fatih beyin verdiğini evraklar ile editör Emrah beyin yaptığı telefon konuşmalarının çok farklı olduğunu söyledi.

Bu konuşmaların ardından Fatih Beyin amcasının kızı olduğunu iddia eden Muazzez hanım telefon canlı yayında bağlandı. Fatih beyin annesi ve babasının ayrıldığını söyleyen Muazzez hanım Fatih beye amcasının baktığını iddia etti. Bir takım olayların ardından Fatih beyin çocuk esirgeme kurumuna verildiğini söyledi. 

21/01/2015 13:13
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: esra erol
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.