3 Ağustos 2015 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

ads ads ads ads
03/08/2015

ads
3 Ağustos 2015 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

KOÇ :

Sizin doğrularınız, başkalarının size karşı yarattığı zıtlıkları körüklüyorsa; burada tek taraflı çözüm aramanızın size yarar getirmeyeceğini bilmeniz gerekiyor. Üstelik; ibre karşı tarafın lehine doğru yönelmişse, pratik hayata geçirmeye çalıştığınız düşüncelerinizi, hemen bugün tekrar gözden geçirin. Bu arada sizi uyaran arkadaşınızı da yanınıza alın.

BOĞA :

Günlük yaşamınızda çok sık bir arada olduğunuz, birlikte işler yaptığınız kişiyle olan paylaşımlarınız, aslında diğer çevre ilişkilerinizden farklı değil. Siz; yaşamın her anında, en az kendiniz kadar, diğer kişilerinde mutluluğunu düşünüyorsunuz. Fakat, en son yaşadığınız, küçük de olsa suistimal niteliğindeki olay, olması gerektiği şeklinde düşünmenizi sağladı.

İKİZLER :

Arkadaşınızla ilgili yaşanılan olumsuzluk için, kesin bir dille konuşmalar yapıyorsunuz. Onu eleştiriyorsunuz. Hatta, onun konu ile ilgili pasif kaldığından ve bazı şeylere karşı direni göstermediğinden bahsediyorsunuz. Bir tek şeyi unutuyorsunuz. Oda; buna benzer gerçekler karşısında, kendi tavırlarınızın ne olduğu konusu.

YENGEÇ :

Duygusallığınızla ilgili yaşadığınız alınganlıların temelinde; bir tek kişinin yanında, çevrenizle ilgili iletişim gerçeklerinde yatan hatalarınız olduğunu da gözden kaçırmayın. Coşkunuzun olmadığından şikayet ederken, size motivasyon sağlayan kişilere karşı olan önemsemezlik temelinde geliştirdiğiniz davranışlarınızı düzeltin.

ASLAN :

Tanışıklığınız da çok da fazla uzun temeller olmayan fakat, kendinize birçok hareketini örnek aldığınız kişiye karşı "ben egolarınızın" ön planda olduğu davranış şekillerini sergilemeyin. Bugün; yapacağınız ve yürütmek zorunda olduğunuz işle ilgili konuda, bu noktaya dikkat edin. Çünkü, farkında olmadan yaptığınız bazı davranışlarınız onu kırıyor.

BAŞAK :

Bir süreci canlı tutmak istiyorsanız, orada bir mücadele ve yoğun çabalar vardır ve beraberinde gelen umutsuzluklar, umutlar ve bu duyguların yarattığı değişen psikolojik durumlar. Bütün bunları bilmenize ve analiz edebilen bir kişi olmanıza rağmen; hala sonuçlanmaktan başka çıkışı olmayan iş için gereksiz yakınıyorsunuz.

TERAZİ :

Sık değiştirdiğiniz yaşam rutinleriniz nedeniyle; çevrenizde anlaşılması zor bir kişilik olarak tanınıyorsunuz. Siz, tepkilerinizi hangi haklı nedenlerden dolayı oluştuğunu bildiğiniz için bir anormallik sezemiyorsunuz. Buna göre de; karşı tepkileri minimuma indirebilmek için, ince nüans farklılıkları ile tavırlarınızı belirliyorsunuz. Hatalı değilsiniz.

AKREP:

Üzerinden çok zaman geçmiş ve iki taraf üzerinde de küllenmiş olan yaşanmışlıklar konusunda ki gelişmeler ne kadar sağlıklı olabilir ki. Hala bu konuda; şöyle mi yapsam; böyle mi davransam; diye düşünmeniz kendi özünüze vereceğiniz zarardan başka bir şey vermeyecek. Duygularınızı tek yöne şartlamayın.

YAY :

Ruhsal durumunuz bir yaz yağmuru gibi. Bütün coşkunuzla bir konuya adapte olmuşken, ani bir dönüşle başka bir konuda karabasanlar yaşıyorsunuz. Oysa, yaşadığınız karamsar tabloyu siz yaratıyorsunuz ve sanki böyle bir davranış şekli görevinizmiş gibi de, bunu bir yaşam tarzı olarak rutinleştiriyorsunuz. Bundan da en çok kim etkileniyor, biliyorsunuz.

OĞLAK :

Ayni hız ve yoğunlukta giden işleri sevdiğiniz halde, kafanızın bir yerlerinde bulunan bazı değişim istekleri ara sıra sizi rahatsız etmiyor değil. Bu tür içsel etkileri; rahatsız edici soyut kavram olmaktan ötelere taşıyıp, hoşlanabileceğiniz hobi niteliğinde çalışmalara dönüştürürken, pratiğe aktarma becerinizin şevkini yaşayacaksınız.

KOVA :

Partnerinize karşı hem ilgisiz gibi bir imaj yaratmaya çalışıyorsunuz. Hem de, kendinizle çelişerek her türlü hareketini ve yaşam aktivitesini adeta bir dedektif gibi izliyorsunuz. Oysa, karşılıklı olarak ve daha çok onun yapmasını istediğiniz iletişim kurallarını; tatmine yönelik gizem dolu sitemkar davranış oyunlarından kurtularak, belirleseniz daha iyi olacak.

BALIK:

Koşullu mutluluk yaşayamazsınız. Bu nedenle; fazla sorumluluk almaktan kaçınmayın ve kendinizi ispat etmeniz gereken konuda geri planda kalmayın. Bu arada; duymaktan hoşlanmayacağınız sözler duyabilir, mücadele gücünüzün bir an gerilediğini hissedebilirsiniz. İşte tam bu an'larda kendinize "sizin koşullarınızın geçerli olacağının" telkinini yapın.  

03/08/2015 09:17
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: astroloji, 3 ağustos, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KADIN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.