3 Ayrı Yerde Yangın!

ads ads ads ads
06/05/2015

ads
3 Ayrı Yerde Yangın!

Köprülü - İncirli arasında, dün yangın çıktı.

Polis Basın Bülteni’ne göre yangında, Zeki Aktepe'ye ait 10 dönüm anız ile 11 adet rulo balya, Canan Arapbayram ile Kemal Hulusioğlu'na ait 60 dönüm biçilmemiş arpa ve Mehmet Kinel'e ait 14 dönüm anız ile 10 adet silaj arpa balyası yanarak zarar gördü.

Yangın çevre halkı ve itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Güzelyurt - Kalkanlı arasında bulunan arazide çıkan yangında Şemsettin Tip'e ait yaklaşık 15 dönüm bakımsız kesik narenciye ağaçları, Ramadan Binatlılı’ya ait 2 adet zeytin fidanı, Salih Saldam'a ait bakımsız tarla içinde bulunan bin metre uzunluğunda damlama sulama lastiği yanarak zarar gördü.

Lefke’de, Furkan Onur Az ve Burak Kömbe'nin kalmakta oldukları yurt odasında çıkan yangın sonucu, oda içerisinde bulunan; bir adet yatak, üç adet elbise dolabı, bir adet ahşap kitaplık, bir adet perde, muhtelif kıyafetler tamamen ve 2 adet yatak ise kısmen yanarak zarar gördü.

AKARYAKIT TÜZÜĞÜ’NE AYKIRI HAREKET

Gazimağusa’da faaliyet gösteren E.A.’ya .(E-46) ait iş yerinde ve O.B’nin (E-21) yönetiminde bulunan araçta, polis tarafından yapılan kontrolde, çeşitli ağırlıklarda toplam 34 adet tüp gazını Akaryakıt Tüzüğü’ne aykırı olarak yetkili makamdan izinsiz olarak bulundurdukları tespit edildi. 

06/05/2015 16:23
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: yangın, haber
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.