31 Ağustos 2015 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

ads ads ads ads
31/08/2015

ads
31 Ağustos 2015 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

KOÇ

Kendinizde yapacağınız değişiklikler kendinize olan güveninizin artmasını sağlayabilir. İletişim kanallarını veya iletişim ağınızı doğru kullanmanız durumunda herkese kim olduğunuzu gösterme şansı bulabilirsiniz. Aşk hayatınız ön planda.

BOĞA 

Sakinliğinizi korumakta güçlük çekmeniz pişmanlık duyacağınız yanlışlar yapmanıza neden olabilir. Üzerinde uzun zamandır düşündüğünüz fikirlerinizi test etme ve şu günün koşullarına uyanlarını uygulamaya koyma şansı bulabilirsiniz. Eski tanıdıklarla bağlantı kurabilir veya karşılaşabilirsiniz.

İKİZLER 

Yaşadığınız yerde kendinizi daha konforlu veya rahat hissetmenizi sağlayabilecek değişiklikler yapabilirsiniz. Tamirat veya tadilat işleri esnasında, bütçeyi aşmanız durumunda ekstra stres yaşayabileceğinizi de unutmamalısınız. Sempatikliğiniz ve etkileyici cümleleriniz bazı kişilerden yardım almanızı sağlayabilir.

YENGEÇ 

Mental, fiziksel veya duygusal anlamda daha farklı boyutlara geçebilir veya bu amaçlı seyahatler yapabilirsiniz. Bu esnada yaşadıklarınız ve gördükleriniz sayesinde hayatınızda bazı değişiklikler yapabilir veya yaşamsal önceliklerinizi değiştirebilirsiniz. Seçimleriniz herkesi memnun etmeyebilir. Ancak, bu durum sizi durdurmayacağa benziyor.

 ASLAN 

Bazı kişilere yardım etmek isteyebilirsiniz. Bu esnada bilginizi sunmanız veya tecrübelerinizi paylaşmanız güzel, ama para harcamak zorunda değilsiniz. Cüzdanınızı korumanız gereken günler. Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından kendinize güveneceğiniz bir gün.

BAŞAK

İmajınıza veya toplum içindeki duruşunuza zarar verebilecek olaylara açık günler. Harekete geçmeden önce ne yaptığınıza biliyor olmanız şart! Tezcanlı veya fazla güvenilir bir tipleme çizmeniz durumunda sizi kendi istedikleri doğrultuda kullanmak isteyen veya yönlendiren kişilerle karşılaşabilirsiniz. Duygularınızın kontrolünü başkasına kaptırmanız sizi yavaşlatmaları veya aşağı çekmeleri anlamına gelebilir.

TERAZİ

Bazı kişilere ayak uydurmak adına bütçenizi fazlasıyla aşabilirsiniz. Bu kişilerin harcayacak çok parası olabilir, ama sizin daha dikkatli olmanız gerekiyor. Daha mütevazi eğlence arayışında olmanız ve sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmeniz daha doğru olacaktır. Aşk hayatınız ve sevgi temalı ilişkileriniz ön planda.

AKREP

Yaratıcılığınız oldukça yüksek. Vizyonunuzu geniş tutmalı hayata farklı açılardan ve dikkatle bakmalısınız. Önünüzde yeni fırsatlar olduğunu görebilirsiniz. Yeni başlangıçlara açık günler. Yeni görev ve sorumluluklardan kaçmamanız imajınızı güçlendirmenizi ve takdir edilmenizi sağlayabilir.

YAY 

Bazı olayları hafife alabilir veya bazı konularda aşırılığa ya da abartıya kaçabilirsiniz. Abartılı konuşmalar, tutulamayacak sözler, aşırı hareketler ve yeme içme dahil, her şeyin fazlası zarar verebilir gün içerisinde. Kaldırabileceğinizden fazlasını yüklenmeniz veya tutamayacağınız sözler vermeniz durumunda önemli yanlışlar yapabilirsiniz, dikkat!

OĞLAK

Maddi başlıklı konuların veya bazı anlaşmaların üzerinden geçmenizde fayda var. Gerçekçi olmalı ve yanıltıcı bilgilere ve kişilere dikkat etmelisiniz. Belli konularda doğrulara ulaşmaya çalışmanız ve bilgi toplamanız yanlış yapmanızı engelleyebilir. Kazançlar veya karlı alışverişler söz konusu olabilir, ama alışılmışın dışında gelişmeler söz konusu.

KOVA

Bilginize ve tecrübenize güvenebilirsiniz. Yapmaktan keyif aldığınız şeyler kanalıyla para kazanabilir veya ilgi alanlarınızı kazanç kapısına çevirebilirsiniz. Yakın çevrenizden bir kişi bazı kararlar almanızda etkili olabilir. Çok sayıda seçeneğe sahipsiniz sevgili kovalar.

BALIK 

Yeteneklerinizin, bilginizin veya tecrübelerinizin farkında olan bazı kişiler neler yapabileceğinizi görerek size bazı teklif, öneri veya davetlerde bulunabilirler. Duygusal davranmamalı veya işle duyguları birbirine karıştırmamalısınız. Uzlaşmacı olmanız ve pazarlık koşullarınızı belirlemeniz durumunda ilerlemeniz ve amaçlarınıza ulaşmanız daha kolay olacaktır. 

31/08/2015 08:18
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: astroloji, 31 ağustos, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KADIN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.