4. yıldızı herkesten çok istiyorum'

ads ads ads ads
22/07/2014

ads
4. yıldızı herkesten çok istiyorum'

 Fenerbahçeli Bekir İrtegün, yeni sezon öncesi iddialı konuştu: Şampiyonluk için yine favori biziz

Fenerbahçeli Bekir İrtegün, sarı-lacivertli ekibin Topuk Yaylası'ndaki sezon öncesi kampında basın mensuplarının karşısına çıktı.

Önümüzdeki sezon şampiyonluğun en önemli adayı olduklarını öne süren tecrübeli savunmacı "Ligi yine şampiyon bitirip 4. yıldızı takmayı belki de herkesten çok istiyorum. Ve bu başarıya ulaşırken de sahada olmak istiyorum" dedi.

Bekir'in açıklamasından satırbaşları şöyle:

"Kampın ilk günlerinde yapılan tanıtım çekimlerinden o kadar çok bahsediyorlardı ki merakla bekliyorduk. Burada formaları görme şansımız oldu. Hepsi birbirinden güzel, bayağı da ilgi varmış. Bu da bizi mutlu ediyor. 6. sezonum olacak. 6 sezonda giydiğim en güzel forma diyebilirim. İnşallah bu forma altında 4. yıldızı da takacağız. Fenerbahçe'ye yakıştırdığım en güzel forma, çubuklu efsane forma."

"Gelecekteki hedeflerim için tatil döneminde İngiltere Cambridge'te bulunan bir dil kursuna gittim. 40 gün boyunca bir İngiliz ailenin yanında kaldım."

"Takım olabilmek de bir başarıdır. Bizim takımımızdaki bütün futbolcular kariyerli. Geçen yılki şampiyonluğun kolay bir şampiyonluk olduğunu düşünmüyorum. Hiçbir şampiyonluk kolay değildir. Rakiplerimize göre artılarımız daha fazla. Daha hazır, daha özgüvenliyiz. Kağıt üzerinde favoriyiz. Kağıt üzerindeki verileri sahaya taşımadığınız sürece tahminlere ulaşılmıyor. Ben bu yılın geçen yıldan daha zor olacağını düşüncesindeyim. İlk 6-7 haftayı rahat geçersek yolumuzun açık olduğu fikrindeyim."

"Galatasaray'ın başına yeni bir teknik direktör geldi. Sıkıntılı bir dönem yaşıyorlar. Bütün rakiplerimize saygı duyuyorum. Kimseyi küçümseme lüksümüz yok."

"Sporun dışına çıkıp başka bir perspektiften bakınca, insan hayattan soğuyor. Ailem Gaziantep'te yaşıyor. İngiltere'den sonra Gaziantep'e gidince oradaki Suriyelileri gördüm. İnsanın nutku tutuluyor. Gazze'de çocuklar ölüyor. Ben her şeyi Twitter'dan paylaşmıyorum." ntvspor

22/07/2014 09:47
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Bekir İrtegün
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.