45 Bin TL ne olacak?

ads ads ads ads
11/08/2017

ads
45 Bin TL ne olacak?

Süper Lig’in Girne temsilcilerinden Türk Ocağı’nda, kaleci Mehmet Özeralp transferi şoku yaşanıyor.

BONSERVİSİ ÖDENDİ, OYUNCU TRANSFERDEN VAZGEÇTİ:

Sarı siyahlıların Cihangir’den 45 Bin TL bedelle bonservisli olarak kadroya dahil ettiği kaleci Mehmet Özeralp, bu transferden vazgeçerken Türk Ocağı, Cihangir’e ödenen bonservis ücretinin ne olacağını düşünüyor ve KTFF’den konuyla ilgili adım atmasını bekliyor

Ülkemiz futbolunda her fırsatta futbolcu sözleşmelerinin önemi gündeme gelirken buna bağlı olarak transferde yeni bir kriz ortaya çıktı.

Türk Ocağı, Cihangir’in kalecisi Mehmet Özeralp’i 45 Bin TL karşılığında bonservisli olarak renklerine bağlamış ancak oyuncuya henüz imza attırmamıştı.

Sarı siyahlılarla yaklaşık 2 haftadır idmanlara çıkan Mehmet, Türk Ocağı ile maddi ücretler konusunda sorun yaşayınca bu transferden vazgeçti ve Girne ekibiyle ipleri kopardı.

Türk Ocağı ise şimdi kaleci Mehmet’in transferden vazgeçmesinin ardından Cihangir’e ödenen 45 Bin TL’lik ücretin ne olacağını düşünmeye başladı.

Yaşanan bu olayın Ocak cephesi KTFF’nin konuyla ilgili bir adım atmasını isterken KTFF’nin nasıl bir karar üreteceği merakla bekleniyor.

11/08/2017 15:19
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: spor, fytbol, haber, kıbrıs, türk ocağı, mehmet Özeralp
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.