İşte Nihat Doğan'ın gönderilme gerekçesi

ads ads ads ads
27/03/2015

ads
İşte Nihat Doğan'ın gönderilme gerekçesi

G.SARAY’da yarın yapılacak Olağan Mali Genel Kurul toplantısının en önemli gündem maddelerinden biri 15311 sicil numaralı kulüp üyesi şarkıcı Nihat Doğan’ın ihraç isteminin oylaması olacak...

14 Şubat’ta ülkeyi yasa boğan ve katledilen Özgecan Aslan’ın vefatı üzerine oyuncu Ahu Sungur ile tartışma anında attığı tweetler yüzünden Doğan şimşekleri üzerine çekmişti.

Galatasaray kongre üyeleri de Doğan için harekete geçmiş ve verdikleri dilekçelerle şarkıcı Doğan, Disiplin Kurulu’na sevkedilmişti.

AĞIRLAŞTIRICI SEBEBİ DE VAR



Nihat Doğan’ın, Galatasaray’dan ihraç istemi ise Atatürk ilkelerine aykırı davranış... Doğan’ın attığı tweetler, kulüp tüzüğünün 4. maddesinin 1. bendine göre “Vatansever Atatürk gençleri yetiştirmek” ilkesiyle bağdaşmadığı için ihracı isteniyor. Ayrıca Doğan için ağırlaştırıcı sebep olarak Galatasaray Kulübü Sicil Kurulu Başkanı Serdar Eder ile yaptığı tartışma da ihraca neden olacak sebeplerden biri.

DOĞAN NE DEMİŞTİ?



ŞARKICI Nihat Doğan, “Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın” diye tweet atmıştı. Bu mesaj Galatasaray tüzüğüne ve ilkelerine aykırı bulundu. 

27/03/2015 08:00
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: nihat doğan, galatasaray, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.