6 Temmuz Burç Yorumları

ads ads ads ads
06/07/2015

ads
6 Temmuz Burç Yorumları

Koç Bugün Başak burcuna giren Ay ile birlikte günlük işler, detaylar, titizlik gerektiren konular, hesap kitap işleri ile ilgilenebilir. Sağlık konuları, alternatif tıp ve tedavi yöntemleri, ilaçlar, diyetler ve kürler gündeminizde olabilir. Ay Başak’ta ruh hali olarak biraz daha evhamlı ve kuruntulu bir doğa getirebilir. Olayları fazla analiz edip, irdelememeye, üzerine düşmemeye çalışmalısınız.

Boğa  Bugün Ay Başak burcuna geçiyor. Sevdikleriniz, aşk konuları, çocuklarınız gündeme gelebilir. Detay işlerle, hesap kitap gerektiren konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Evham ve kuruntu yıpratıcı olabilir.

İkizler Başak burcuna geçen Ay bir yandan ev ve aile konularını gündeminize getirirken bir yandan içinize dönmenizi sağlıyor. Evde temizlik ve hijyen anlamında uygun bir gün olabilir. Titizlik gerektiren işlere konsantre olabilirsiniz. Sağlık konuları gündeminize gelebilir.

Yengeç Başak burcuna geçen Ay ile birlikte iletişim ve haberleşme konuları gündeminize dahil oluyor. Titiz ve analitik bir bakış açısı geliştirebilirsiniz. Hesap işleriyle ilgilenebilirsiniz. Evhamlı ve kuruntulu bir yapıda olabilirsiniz. Hastalıklar, ilaçlar ve tedaviler gündeminize gelebilir.

Aslan  Ay Başak burcunda ilerlerken para ve maddiyat konuları gündeminize geliyor. İş konularında fazlasıyla titiz olabilirsiniz, hesap gerektiren analitik işlerle uğraşabilirsiniz. Çalışması, işi gücü bol bir gün olabilir. Daha evhamlı ve kaygılı olabilirsiniz.

Başak Pazartesi Bugün Ay burcunuzda ilerliyor, daha görünür, fark edilir ve çarpıcı olmanızı sağlayabilir. İddialı ve girişken bir tutum takınabilirsiniz. Daha cesur davranabilirsiniz. İlişkileriniz gündeme gelirken daha fazla söz sahibi olabilirsiniz.

Terazi Ay bugün Başak burcunda ilerlerken kontrolünüz dışında gelişen olaylara dikkat etmelisiniz. Dalgınlık, unutkanlık veya sakarlığa dikkat etmelisiniz. Fedakarca çalışabileceğiniz, başkaları için emek sarf edeceğiniz bir gün olabilir. Hayır kuruluşları için çalışabilirsiniz.

Akrep Bugün Ay Başak burcunda ilerliyor. Sosyal olarak aktif bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte olabilirsiniz. Yeni umutlar içinde geleceğe daha iyimser bakabilirsiniz. Topluluklar içinde olabilirsiniz. Analiz, titizlik ve dikkat gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz.

Yay Bugün iş ve kariyer konularına eğilebilirsiniz. Dikkatiniz bu konularda olurken oldukça titiz olabilir, zaman zaman evham ve kuruntuya kapılabilirsiniz. Detaylı sunum veya raporlar hazırlamak, hesap kitap işlerine yoğunlaşmak için uygun bir gün olabilir.

Oğlak Ay Başak burcunda ilerlerken uzaklar ilginizi çekebilir, yolculuk planları yapabilir, oldukça titiz çalışabilirsiniz. Yabancı diller, yüksek eğitim ve öğretim açısından uygun bir gün. Fikir ve düşüncelerinizi dikkatle ifade etmek, yaymak isteyebilirsiniz. Analitik bir bakış açısına sahip olabilirsiniz.

Kova Ay Başak burcunda ilerlerken gizemli konular, derin konu ve bilgiler ilginizi çekebilir. Psikoterapi açısından uygun bir gün olabilir. Oldukça titiz ve analitik olabilir, detay gerektiren işlerle, hesap ve kitap işleriyle ilgilenebilirsiniz.

 Balık Pazartesi Ay bugün karşıt burcunuzda ilerlerken özellikle eş ve ortaklı konularda emek ve çaba sarf etmeniz mümkün. Eşinize veya ortağınıza titizlikle yaklaşabilir, ilişki konularını irdeleyip çözmek isteyebilirsiniz. Evhamlı ve kuruntulu olabilirsiniz. Kendinizi karşınızdakine bağlı hissedeceğiniz bir gün olabilir.



 

06/07/2015 08:44
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: burç yorumu, astroloji, 6 temmuz, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KADIN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.