6. Girne Kültür Sanat Günleri Şebnem Ferah Konseriyle Başlıyor

ads ads ads ads
30/04/2016

ads
6. Girne Kültür Sanat Günleri Şebnem Ferah Konseriyle Başlıyor

Girne Belediyesi’nin bu yıl 6’ıncısını gerçekleştireceği Kültür Sanat Günleri için hazırlıkların sonuna gelindi. Kültür Sanat Günleri Türk Rock müziğinin dev ismi Şebnem Ferah konseriyle başlayacak.

Girne Belediyesi’nin düzenlediği 6’ıncı Kültür Sanat Günleri Türk Rock müziğinin dev ismi Şebnem Ferah konseriyle başlıyor.

24 Mayıs 2016’da Amfi Tiyatro’da sahne alacak Şebnem Ferah’ın ardından birbirinden ünlü isimler yaz boyunca sanatseverlerle buluşacak.

Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamada, 6’ıncı Girne Kültür Sanat Günleri için çalışmaların sonuna gelindiği, önümüzdeki günlerde yapılacak basın açıklamasının ardından Kültür Sanat Günleri’nde sahne alacak tiyatro grupları ve sanatçıların açıklanacağı belirtildi. Şebnem Ferah konser biletlerinin ise basın açıklamasından sonra Girne Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi ve tüm Deniz Plazalarda satışa sunulacağı kaydedildi.

Kültür Sanat Günleri her kesimden halka hitap edecek

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, geçtiğimiz yıl Fazıl Say ve Serenad Bağcan’ın iz bırakan konseri ile başlayan Girne Belediyesi Kültür Sanat Günleri’nin bu yıl ise Türk Rock Müziği’nin önemli isimlerinden Şebnem Ferah ile başlatmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Güngördü, yaz süresince Girnelilerle birlikte tüm ülke halkına sanat dolu günler için hazırlıkların sonuna gelindiğine işaret ederek, her kesimden halka hitap edecek sanatçıların konser ve gösterileriyle Eylül ayına kadar etkinliklerin süreceğine işaret etti. 

30/04/2016 15:42
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: girne, şebnem ferah
MANŞETLER

HK KÜLTÜR SANAT

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.