600.000 dolar dolandırdı, Instagram’a yükledi

ads ads ads ads
16/05/2017

ads
600.000 dolar dolandırdı, Instagram’a yükledi

ABD'de yaşlı insanları dolandırarak ya da evlerine girerek soyan iki Jamaikalı yakayı ele verdi.

Amerika’da yaşlıları soyarak lüks bir yaşam sürdüren bir çift yakalandı. New York’ta yaşayan 2 yaşlı insanı toplamda 600.000 dolar dolandıran çift, timsah derisi spor ayakkabıdan, Mercedes-Benz marka otomobillere ve lüks kıyafetlere para akıtarak lüks bir yaşam sürdüğü ortaya çıktı.

Şikayetler üzerine yakalanan Tavoy Malcolm ve Lorindo Powell’ın 77 yaşındaki bir kadını dolandırarak evini kaybetme noktasına getirdiğini ortaya çıkardı. Öyle ki düzenli olarak yaşlı kadının para ödemesi gerektiğini söyleyen ikili, kadını evini ipotek etmeye ikna etti. İkilinin, yaşlı kadının kredi kartını sonuna kadar sömürdüğü de vurgulandı.

Öte yandan çiftin, 91 yaşında ölmek üzere olan bir kadını da dolandırdığı belirlendi. Hayatının son dört ayını yaşayan bir kadının evine de girerek soygun gerçekleştirdiği ifade edildi. Soyguncuların Bronx’taki evlere su tesisat şirketinden geldiklerini söyleyerek girdikleri ifade edildi.

Satın aldıkları pahalı kıyafet ve otomobillerle kamera karşısına geçen ve çekilen fotoğrafları Instagram’da paylaşan Jamaika asıllı ikili suçlu bulunmaları durumunda 20 yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya kalacak. 2006’dan beri insanları soyup soğana çeviren ikilinin diğer kurbanlarına, piyango kazandıklarını söyleyerek kişisel bilgilerini ele geçirdikleri vurgulandı.

16/05/2017 15:47
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Tavoy Malcolm, Lorindo Powell, ABD
MANŞETLER

HK DÜNYA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.