Galatasaray'da 2 skandal daha!

ads ads ads ads
04/09/2015

ads
Galatasaray'da 2 skandal daha!

Kevin Grosskreutz transferinin gerçekleşmemesi nedeniyle dünyanın diline düşen Galatasaray'da, iki büyük skandalın daha yaşandığı ortaya çıktı. Sarı kırmızılılar, Beşiktaş'tan transfer ettikleri Cenk Gönen'i, evraklarını yetiştiremedikleri için Torku Konya maçının kadrosuna alamamış. Adili ise pasaport problemi nedeniyle sadece idmanlara çıkıp maç yüzü görememiş.

Galatasaray'da, dönüşen Kevin Grosskreutz transferinde perde arkası yavaş yavaş kalkıyor. Aslında ‘Perşembe’nin gelişi Çarşamba’dan belli’ imiş. Zira G.Saray, benzer hataları daha önce de yaptı ancak bu kez son gün transferi olduğu için eksikler yetiştirilemedi ve balta taşa vuruldu. İşte o skandalların ilki. G.Saray, 8 Ağustos’ta Bursa ile süper kupa finaline çıktı. Sarı kırmızılı futbolcu ve teknik heyetin lisansları cuma yani son gün hazırlandı. Hatta bazı sağlık görevlilerinin lisansı yetiştirilemedi.



Cenk Gönen KONYA'DA MECBUREN TRİBÜNDE OTURMUŞ


Grosskreutz olayının bir başka versiyonu Cenk Gönen’in de başına geldi. Beşiktaş’tan 600 bin Euro bonservis bedeli karşılığında alınan Cenk’in evraklarının Cuma günü yetiştirilmesi planlanıp hesap edildiği için Konyaspor kafilesine dahil edildi. Milli file bekçisi, 2. kaleci olarak 99 numaralı forması ile yedek kulübesinde oturacaktı. Ancak Galatasaray, Cenk için evrak ve imzalar mesai bitimine kadar yetiştirilemedi. Bu yüzden tecrübeli kaleci, Konyaspor maçında kulübede değil, tribünde oturdu.



ENDOĞAN ADİLİ'Yİ TÜRK VATANDAŞI STATÜSÜNDE ZANNETTİLER

SARI kırmızılılar Endoğan Adili transferinde de benzer sıkıntıları yaşadı. İsviçre’nin Basel Kulübü’nde forma giyen oyuncu ile aslen Türk olduğu için mukavele yapıldı. Ancak G.Saray, TC pasaportu ile Adili’nin forma giyemeyeceğini daha sonradan öğrendi. Yabancı sınırlaması nedeni ile genç oyuncuya lisans çıkaramadı. Ve Endoğan Adili, sarı kırmızılı takımla sadece antrenmanlara çıkabildi. Nitekim, daha sonra Endoğan Adili, A takımında hiç forma giyemeyip İsviçre’nin Will 1900 takımına kiralandı.  

04/09/2015 11:38
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: galatasaray, Grosskreutz
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.