F.Bahçe soyunma odası inledi: Lucescu'yu yeneceğim

ads ads ads ads
30/07/2015

ads
F.Bahçe soyunma odası inledi: Lucescu'yu yeneceğim

Maçlarda bir dakika bile yerinde duramayan Vitor Pereira, heyecanlı ve agresif yapısıyla oyuncularını da ateşliyor. Portekizli hoca, rövanş öncesi iddialı konuşup "Lucescu'yu daha önce yendim yine yeneceğim" dedi.

BAŞINIZI DİK TUTUN



Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın, maçtan sonra futbolcularla yaptığı toplantıda, hepsini teşekkür edip "Beraberlik için sakın üzelmeyin" dediği öğrenildi. Portekizli çalıştırıcının, takımla gerçekleştirdiği konuşmada, şu ifadeleri kullandı: "Bu skor, asla ortaya bir şey çıkartmaz. Şu anda sadece karşılaşmanın bir devresi bitti. Deplasmanda oynayacağımız rövanş karşılaşmasında ise her şey çok daha farklı olacak. Sakın üzülmeyin ve başınızı dik tutun.

TURUN TEK SARTI GOL YEMEMEK


Önümüzde bir haftalık bir süre var. Bu zaman dilimi içerisinde çok şey değişebilir. Ben hepinize gerçekten gönülden inanıyorum. Çok kaliteli bir kadrom olduğunu düşünüyorum. İkinci karşılaşmaya kadar Robin van Persie'nin de tam olarak hazır hale geleceğini düşünüyorum. Ancak turu geçmemizin tek şartı olduğunu da bilmenizi istiyorum. O deplasmanda gol yememek.



Eğer maçı gol yemedek kapatırsak, turu geçen taraf biz oluruz. Bu nedenle 2. karşılaşmada herkesin çok daha dikkatli ve konstantre olarak sahaya çıkmasını istiyorum. Şimdi evlerinize gönül rahatlığıyla gidip kafalarınızı boşaltın."

 

30/07/2015 13:54
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: fenerbahçe, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.