IŞİD Terör Örgütünün Eğitim Sistemi Deşifre Oldu

ads ads ads ads
31/07/2015

ads
IŞİD Terör Örgütünün Eğitim Sistemi Deşifre Oldu

Suriye'deki IŞİD terör kampına katılan Muhammed ve Hamza Nawaz kardeşlerin telefonlarından örgütün iç yapısına ilişkin dair çarpıcı fotoğraflar çıktı.

Yayınladığı infaz görüntüleriyle tüm dünyayı şoke eden IŞİD bu kez militanlarının nasıl eğitimden geçtiğini gösteren bir video yayınladı.

TUHAF HAREKETLER SERGİLİYORLAR

Özel prodüksiyonlar kullanılarak hazırladığı videolarla tüm dünyaya korku salmayı hedefleyen IŞİD'in eğitimler sırasında militanlarına tuhaf hareketler yaptırdığı görülüyor. Yerde yuvarlanan, kafalarında seramik kıran militanların görüntüsünün nerede çekildiği ise bilinmiyor.

EĞİTİM SİSTEMİNİN ÇİZELGESİ

Londra'daki evlerinden geçtiğimiz yıl kaçarak Suriye'deki IŞİD terör kampına katılan Muhammed ve Hamza Nawaz kardeşlerin telefonlarından, örgüte dair çarpıcı detaylar ele geçirildi. Suriye'deki kampta aldıkları silahlı eğitimi fotoğraflayan kardeşlerin telefonundan, kampın eğitim sistemini gösteren bir çizelge de çıktı.

SAAT 22:00'DE TÜM IŞIKLAR KAPATILIYOR

İmsak vakti ile başlayan program içinde İslam dersleri, namaz saatleri, askeri eğitim saatleri ile namaz saatleri yer alıyor. Militanlara yemek vakti haricinde boş vakit verildiği de görülüyor. Çizelgeye göre tekke haricinde tüm ışıkların saat 22:00'de kapatılması gerekiyor. İngiliz polisi Nawaz kardeşlerin telefonlarından çıkan görüntülere göre Suriye'deki kampın yerini tespit çalışmalarına başladı. 

31/07/2015 15:11
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: IŞİD, Terör Örgütü
MANŞETLER

HK DÜNYA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.