8 ev soyan zanlılar kıskıvrak yakalandı

Kısa bir süre önce KKTC’ye gelen ve Lapta’da girdikleri evde hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan İsmail Beyaz ve Çektar Güzel mahkemedeki savunması dikkati çekti

ads ads ads ads
27/05/2017

ads
8 ev soyan zanlılar kıskıvrak yakalandı

Ülkeye geldikten kısa bir süre sonra Lefkoşa ve Girne’de birçok evden hırsızlık yapan İsmail Beyaz ve Çektar Güzel son işinde suçüstü yakalandı.

İki ilçede 8 ev soyan zanlılar, Lapta’da hırsızlık için girdikleri evde kıskıvrak yakalandı.

Polisler, zanlıların çaldıkları eşyaları Güzel’in evinde tespit etti.

Beyaz ve Güzel tutukluluk talebiyle dün çıkarıldıkları Girne Kaza Mahkemesi’nde aleyhlerinde 2’şer gün tutukluluk emri alındı.

Soruşturma devam ediyor

Zanlılar hakkındaki iddiaları aktaran polis, zanlıların 10-24 Mayıs tarihleri arasında Lefkoşa’da 2, Girne’de 6 eve girerek altın takı ve dizüstü bilgisayarı çaldıklarını, 24 Mayıs tarihinde ise Lapta’da suç işlemek için girdikleri evde suçüstü yakalandıklarını anlattı.

Polis, gözaltına alınan zanlıların ifade verdiğini ve çaldıkları eşyaları Çektar Güzel’in evinde sakladıklarını itiraf ettiklerini söyledi.

Polis,  Güzel’in evinde yapılan aramada çalınan eşyaların bir kısmının bulunduğunu kaydederek soruşturmanın devam ettiğini her iki zanlının da 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkeme zanlılar hakkında iki gün tutukluluk emri verirken söz hakkı verilen zanlılar , “Çok pişmanız. Büyüklerimden rica ediyorum. Lütfen bu olayı kapatıp sınır dışı edin” dedi.

27/05/2017 11:34
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: hırsız, zanlı, haber
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.