800 metrede iftar yaptı

ads ads ads ads
22/06/2015

ads
800 metrede iftar yaptı

Bursa'da 10 yıldır yamaç paraşütü sporuyla ilgilenen Engin Altop, iftar saatinde paraşütüyle süzülerek 800 metre yükseklikte oruç açtı

İftar saatinin yaklaşmasıyla Bursa'daki Zeyniler Paraşüt Pisti’ne çıkan Engin Altop, hazırlıklarını tamamlamasının ardından paraşütüyle Bursa semalarında süzülmeye başladı. Ezan sesini duyan Altop, önceden hazırladığı çantasındaki zeytin, ekmek, peynir, domates ve tatlıyla orucunu açtı. 800 metre yükseklikte Bursa’yı seyretme ve oruç açma zevki yaşayan Altop, 15 dakika süren uçuş keyfini Akçağlayan TOKİ yakınındaki iniş noktasında sonlandırdı. Altop, gökyüzündeki anları kamerasıyla kayda almayı da ihmal etmedi.

Hayatında ilk kez gökyüzünde iftar açtığını belirten Engin Altop “Havada iftar açma keyfini yaşıyorum. Bu yüzden çok mutluyum. İftar menümde zeytin, peynir, domates, ekmek ve tatlı var. Uçuşumuz 15 dakika sürdü. Zeyniler Paraşüt Pisti’nden, Akçağlayan’daki iniş pistine iniş yaptık. 800 metre yükseklikte iftar açmak gerçekten inanılmaz bir duygu, söylenecek bir söz bulamıyorum. Herhangi bir zorluk yaşamadım. Anlatmakla olmaz, kesinlikle yaşanması gerek" diye konuştu.

İHA 

22/06/2015 10:38
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: paraşütle iftar, ramazan, iftar, oruç, paraşüt, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.