LAÜ 25. Yılını Kutluyor

ads ads ads ads
23/05/2015

ads
LAÜ 25. Yılını Kutluyor

Kortej ve Candan Erçetin Konseri ile şenlikler başladı

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) “25. Yıl Şenlikleri” kapsamında birçok ünlü sanatçı ve oyuncuları ağırlıyor. Telsim’in ana sporsorluğunda gerçekleşen şenlikler 21 Mayıs Perşembe günü “Açılış Korteji” ile başladı.

25. Yıl Şenlikleri gün içirisinde düzenlenen farklı aktiviteler ile devam etti. Şenliklerin zengin programı kapsamında saat 15:00’de LAÜ Rauf Raif Denktaş Konferans Salonu’nda Aşk-ı Memnu dizisinde başrollerdeki karakterlerden biri olan Adnan Ziyagil ve birçok projede farklı karakterleri canlandıran ayrıca “Kim Milyoner Olmak İster?” yarışma programının sunuculuğunu da yapan ünlü oyuncu Selçuk Yöntem ile söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşiden sonra Hukuk Fakültesi binasında LAÜ Akut Gösterisi düzenlendi.

Ardından LAÜ öğrenci grublarından Müzikal Renkler Kulübü’nün sahne performansı yer aldı. Performans sahnesinde gerçekleşen konserde LAÜ’lü öğrencilerin seslendirmiş olduğu şarkılar büyük beğeni topladı. Konserin ardından yoğun katılımla altı dünya birinciliği almış Kıbrıslı Türk moda tasarımcısı Abdullah Öztoprak’ın defilesi yapıldı. Defilede LAÜ öğrencilerinin katılımları ile birbirinden farklı Vukuu... Alev adlı tematik gösteri sunumları yer alırken ateş dansları da gerçekleştirildi.

Türkiye’nin ünlü sanatcılarından Candan Erçetin ise 21:00’de LAÜ Plaza alanında sahne aldı. Öğrencilerin ve halkın yoğun katılım gösterdiği gecede Candan Erçetin bir buçuk saat süren performasında “Elbette”, “Yalan”, “Melek”, “Kırık Kalpler Durağında”, “Gamsız Hayat” gibi sevilen şarkılarını seslendirdi. Erçetin, şarkı aralarında öğrencilerle sohbet ederek sınavlar öncesi öğrencilere tavsiyelerde de bulundu. Çiçek takdimi sırasında LAÜ’nün 25. Yılını kutlayan Erçetin, Lefke’de samini ve enerjisi yüksek bir ortamda sahne almaktan son derece mutlu olsuğunu söyledi ve tekrar görüşmek dileğinde bulundu.

 

23/05/2015 13:28
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Lefke Avrupa Üniversitesi
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.