Harry Potter'dan Ramazan tavsiyesi

ads ads ads ads
30/06/2015

ads
Harry Potter'dan Ramazan tavsiyesi

Dünyada sosyal medya 7 kitaplık Harry Potter serisinin İngiliz yazarı J.K. Rowling'in bir hayranına verdiği Ramazan tavsiyesini konuşuyor.



Kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ve hayranları ile mesajlaşmaları ile bilinen J.K. Rowling, bu defa bir hayranının attığı Ramazan tweet'ine verdiği cevapla gündemde.

NTV'de yer alan ahbere göre Kanada'nın Toronto kentinde yaşayan yaşayan 21 yaşındaki Mujtaba Alvi isimli hayranı Rowling'e attığı tweet'te Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı kitabını okuduğunu ama oruç tuttuğu için serinin 5'inci kitabındaki yemek tasvirlerini okumanın kolay olmadığını söyledi. Bu mesajın ardından İngiliz yazarın genç okuruna yanıtı gecikmedi. Hayranına serinin 7'nci kitabını okuması tavsiyesinde bulunan Rowling, "Harry Potters ve Ölüm Yadigarları'nı dene. O kitapta o kadar çok yemiyorlar" dedi.

Kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çeken bu sohbetin kahramanı ülke basının da ilgisini çekti. Basına konuşan genç okur, mesajı attığı günün doğum günü olduğunu ve Rowling'in cevabının aldığı en güzel hediye olduğunu belirtti.





 

30/06/2015 11:36
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: NTV, Kanada, Twitter, Ramazan, Harry Potter
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.