Irina Shayk külkedisi çıktı!

ads ads ads ads
20/05/2015

ads
Irina Shayk külkedisi çıktı!



İngiliz Daily Mail gazetesi Rusya’daki bir maden kasabasından bill boardlara Irina Shayk’ın çarpıcı hayat hikayesini derledi...

İngiliz gazete Daily Mail, Ronaldo ayrılığının ardından şu sıralar Bradley Cooper ile sürpriz aşkıyla gündemde olan top model Irina Shayk’ın hayat hikayesini didikledi.

(Fotoğraftakiler: Skayk'ın Kız kardaşi Tatyana ve annesi Olga)

31 yaşındaki modelin Tatar babasından gelen ve daha sonra Shayk olarak kısalttığı ‘Şeyhislamova’ soyadının modellik kariyerinde ilerlemek için başvurduğu ABD vizesinde sorun çıkardığını yazan gazete, “Şu sıralar ünlü yıldız Bradley Cooper’in kız arkadaşı olan Irina Shayk, babası ve Müslüman kökenleri yüzünden neredeyse vize bile alamayacaktı” ifadesini kullandı.

Rusya’nın Ural dağlarındaki Yemanzhelinsky bölgesinde dünyaya gelen Irina Shayk’ı ‘maden şehrinden çıkan bir cevher’ olarak tanımlayan gazete, “Ailesi Irina’nın şu an giydiği ayakkabılarının bir çiftini bile almayı karşılayamazdı” dedi.

Daha sonra bir modellik okuluna kaydolan Irina orada yavaş yavaş ünlenip soyadını Shayk olarak değiştirmş ve adım adım kariyerinde ilerlemiş.



Şu an en çok kazanan modeller arasında gösterilen Irina’nın büyüdüğü ev. 

20/05/2015 15:06
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Irina Shayk, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.