Rose Bertram iç çamaşırı tanıtımında nefes kesti

ads ads ads ads
03/11/2016

ads
Rose Bertram iç çamaşırı tanıtımında nefes kesti

Rose Bertram iç çamaşırı defilesi için Paris Moda Haftası'nda podyuma çıktı. Etam markasının yeni koleksiyonunun sergilendiği defilede Rose Bertram sempatik tavırları ve güzelliği ile büyüledi.

Rose Bertram iç çamaşırı defilesi için Paris'te podyuma çıktı. Ünlü Fransız iç giyim markası Etam, Paris Moda Haftası'nda yeni koleksiyonunu sergilerken podyumda tanıdık bir isim dikkat çekti. Fenerbahçe'nin sezon başında Paris Saint-Germain'den transfer ettiği Gregory van der Wiel'in nişanlısı Rose Bertram, Etam'ın yeni koleksiyonu için Paris'te podyuma çıktı. Rose Bertram iç çamaşırı defilesinde güzelliği ve sempatik tavırları ile dikkatleri üzerine topladı.

ROSE BERTRAM BEĞENİ TOPLADI

Rose Bertram, ülkemizde de oldukça popüler olan Fransız iç giyim markası Etam'ın yeni koleksiyonu için podyuma çıkarken, güzelliği, sempatik tavırları ve podyumdaki hüneriyle beğeni toplamayı başardı. Fenerbahçe taraftarlarının 'Yenge' olarak seslendiği Rose Bertram iç çamaşırı tanıtımında nefesleri kesti.

FRANSA'DA ROSE, TÜRKİYE'DE YENGE

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Gregory van der Wiel büyük ilgi görürken, bir o kadar ilgi toplayan bir diğer isim nişanlısı Rose Bertram oldu. 1994 doğumlu manken Eylül ayında FourFourTwo dergisine kapak oldu. Belçikalı manken Bertram, ropörtajında Türkiye'de kendisine 'Yenge' denmesinin hoşuna gittiğini söyledi. İstanbul'u çok beğendiğini ifade eden güzel manken, gösterilen ilginin ise kendisini şaşırttığını belirtti. Rose Bertram açıklamasında, "Burada sanki herkes futbolla yatıp kalkıyormuş gibi! Mesela Paris’te herkes beni model olarak tanırdı çünkü yaptığım iş sayesinde orada bir itibar kazanmıştım. Türkiye’de ise her şeyden önce Fenerbahçe taraftarının “Yenge”siyim! Onlar beni böyle kabul etti, ben de bundan gurur duyuyorum. Paris’te sadece Rose’dum; burada hem Rose, hem de “Yenge”yim! " dedi.

ROSE BERTRAM KİMDİR?

Rose Bertram, 26 Ekim 1994 tarihinde Belçika'da doğdu. Erken yaşlarından itibaren modellikle uğraşan Bertram, H&M, L'Oreal, Hunkemöller, Primark, Victoria'a Secret, Etam gibi önemli markalar için podyuma çıktı. Güzel model şu anda nişanlısı Gregory van der Wiel ile birlikte İstanbul'da yaşıyor. 

03/11/2016 12:35
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: rose bertram, rose bertram iç çamaşırı, rose bertram gregory van der wiel, haber, haberler
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.