ABD'de Skandal Olay!

ads ads ads ads
31/03/2015

ads
ABD'de Skandal Olay!

ABD’de olay yaratan kadın öğretmen Brianne Altice ile ilgili şoke eden bir ayrıntı daha ortaya çıktı. Reşit olmayan 3 erkek öğrencisiyle seks ilişkisi yaşamaktan dolayı tutuklu bulunan İngilizce öğretmeninin 2013 yılında hakkında yakalama kararı çıktıkta sonra da öğrencilerinden biriyle birlikte olmaya devam ettiği anlaşıldı.

35 yaşındaki Brianne Altice, aralarında tecavüz, cinsel taciz ve reşit olmayan biriyle cinsel ilişki gibi 14 ayrı suçla itham ediliyor. Üçüncü kez hakim karşısına çıkan genç kadın 3 erkek öğrencisiyle ayrı zamanlarda cinsel ilişki yaşamakla suçlanıyor.



Öğretmenin 2014yılında öğrencilerinden birine çıplak göğüslerinin fotoğraflarını gönderdiği de kanıtlanmıştı. Bir diğer öğrencisiyse öğretmeninin bir yıl süren ilişkileri boyunca kız arkadaşı gibi gördüğünü söylemişti. Ekim 2013 yılında hakkında dava açılan öğretmenin o tarihten sonra da 18 yaşındaki bir öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiği belirtiliyor.

Dün yeniden mahkemeye çıkan Brianne Altice için her 3 öğrenci için ayrı davalarda yargılanmasına karar verildi.

Skandal öğrencilerden birinin polise öğretmeniyle ilişki yaşadığını söylemesi ve bir diğer öğrencininse ders aralarında öğretmeniyle öpüştüğünü hatta seviştiklerini anlatmasıyla ortaya çıkmıştı. Olayların ardından Brianne Altice Aralık 2013’te yakalanmıştı.  

31/03/2015 15:11
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: amerika, skandal
MANŞETLER

HK DÜNYA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.