ABD’den İstanbul için terör uyarısı! Bu kez sokak ismine kadar verdiler

ABD, vatandaşlarını İstanbul'da olası bir terör saldırısına karşı uyardı. ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu tarafından yayınlanan uyarıda bu kez nokta adres verildi.

ads ads ads ads
17/06/2017

ads
ABD’den İstanbul için terör uyarısı! Bu kez sokak ismine kadar verdiler

Türk güvenlik güçlerinin Mecidiyeköy civarında, özellikle de Şişli Ağaoğlu Sokak’ta yoğun şekilde güvenlik önlemi aldığı belirtilen uyarıda, Amerikan vatandaşlarının dikkatli olması gerektiği ifade edildi.

ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğu’nun Türk güvenlik güçlerinin aldığı önlem dışında olası terör saldırısı konusunda ek bir bilgiye sahip olmadığının da vurgulandığı açıklamada, bölgede ikamet eden Amerikan vatandaşlarına da daha dikkatli olmaları ve önlemlerini artırmaları uyarısı yapıldı.

Güvenlik uyarısında, Amerikan vatandaşlarına söz konusu bölgelerde, özellikle de Batılıların, turistlerin ve yabancı çalışanların sık gittiği restoran, ulaşıma ilişkin duraklar ya da alışveriş merkezi gibi mekanlara gitmemeleri, kalabalıklardan uzak durmaları tavsiye edildi.

Uyarının yapıldığı sokak, Profilo Alışveriş Merkezi ile Trump Towers’a oldukça yakın. Ayrıca bölgede iş merkezleri de oldukça fazla.

17/06/2017 12:14
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: amerika, terör uyarısı, istanbul
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.