Acı haberle yıkıldı

ads ads ads ads
30/05/2016

ads
Acı haberle yıkıldı

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda teröristlerin açtığı ateş sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Cuma Bilek'in Hatay'daki baba evine acı haber ulaştı

Şırnak'ta terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Cuma Bilek'in Hatay'ın merkez Antakya ilçesindeki baba evinde yas var.

Açıkdere Mahallesi'nde yaşayan şehit Cuma Bilek'in (28) ailesine acı haber, Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop ve emniyet yetkilileri tarafından verildi.

İşte olan ve oğlunun şehit olduğu haberini öğrenen baba Abdullah Bilek, evinin önüne geldiğinde gözyaşlarını tutamadı.

Evli ve 2 kız çocuğu bulunan Bilek'in 8 yıllık polis olduğu, görev yeri olan Kahramanmaraş'tan 28 Nisan'da geçici görevle Şırnak'a gittiği öğrenildi.

Bu arada acı haber üzerine eve Türk bayrağı asıldı. 

30/05/2016 12:31
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Şehit, Şırnak, Cuma Bilek
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

16 yaşındaki çocuk dehşet saçtı!

HK TÜRKİYE

Ankara'da 16 yaşındaki Arda A., 3 saat 15 dakika içinde pompalı tüfekle saldırdığı taksi durağında 4 kişiyi yaraladı. Zanlı, aralarında ağabeyinin de olduğu 4 kişiyi de bıçakladı. Gözaltına alınan çocuk, arkadaşlarıyla bindikleri taksinin şoförünün kendisini dövdüğünü, bu yüzden durağa saldırdığını, diğer olayları ise yaraladığı kişilerle aralarında husumet bulunduğu için gerçekleştirdiğini iddia etti.

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.