Adli Tıp önünde en acı bekleyiş

ads ads ads ads
29/06/2016

ads
Adli Tıp önünde en acı bekleyiş

Atatürk Havalimanı'nda dün gece meydana gelen hain terör saldırısının ardından, yakınlarından haber alamayanların Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu önündeki bekleyişi sürüyor. Şu ana kadar kimliği tespit edilen 27 cenazeden 18'i ailelerine teslim edilirken, yaklaşık yarım saatte bir hayatını kaybedenlerin isimlerinin okunduğu ve kurbanların yakınlarının kimlik tesbiti için Adli Tıp'a alındığı öğrenildi.

Atatürk Havalimanı'nda yaşanan bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerin cenazeleri ailelerine teslim ediliyor. Adli Tıp Kurumu'nda işlemleri tamamlanan ve kimlikleri tespit edilen 27 cenazeden 18'i ailelerine teslim edildi.

Cenaze araçlarının çıkışı sırasında ölenlerin yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Atatürk Havalimanı'nda dün yaşanan bombalı saldırıda hayatını kaybeden 36 kişinin ve 3 teröristin cenazesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na getirildi.

Gece boyu Adli Tıp Kurumu'nda yapılan kimlik tespiti ve otopsi çalışmalarının ardından 18 cenaze ailelerine teslim edildi. Diğer cenazelerin kimlik tespit çalışmaları sürüyor. Yaklaşık yarım saatte bir hayatını kaybedenlerin isimlerinin okunduğu ve kurbanların yakınlarının kimlik tesbiti için Adli Tıp'a alındığı öğrenildi. 

KAYNAK: HÜRRİYET

29/06/2016 11:15
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Atatürk Havalimanı, terör saldırısı, Adli Tıp
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

16 yaşındaki çocuk dehşet saçtı!

HK TÜRKİYE

Ankara'da 16 yaşındaki Arda A., 3 saat 15 dakika içinde pompalı tüfekle saldırdığı taksi durağında 4 kişiyi yaraladı. Zanlı, aralarında ağabeyinin de olduğu 4 kişiyi de bıçakladı. Gözaltına alınan çocuk, arkadaşlarıyla bindikleri taksinin şoförünün kendisini dövdüğünü, bu yüzden durağa saldırdığını, diğer olayları ise yaraladığı kişilerle aralarında husumet bulunduğu için gerçekleştirdiğini iddia etti.

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.