Ağabeyinin vurduğu 5 yaşındaki Elif öldü

ads ads ads ads
23/07/2014

ads
Ağabeyinin vurduğu 5 yaşındaki Elif öldü

İhmal yine can aldı.... Bir çocuğun ölümüyle sonuçlanan, diğerini de kardeş katili yapan yine bireysel silahlanma! Bilecik'te 8 yaşındaki ağabeyi K.E.D.’nin av tüfeğiyle vurduğu 5 yaşındaki Elif D., tedavi gördüğü hastanede doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Olay önceki gün Bilecik’in merkeze bağlı Bayırköy Beldesi’nde meydana geldi. K.E.D., babasına ait ruhsatlı av tüfeği ile oynarken silah ateş aldı ve aynı odada arkası dönük olan kız kardeşi Elif D. belinden yaralandı. İlk müdahalesi götürüldüğü Bilecik Devlet Hastanesi acil servisinde yapılan küçük Elif, durumunun ağır olması nedeniyle Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Tedaviye alınan Elif D., doktorların tüm çabalarına rağmen yaşamını yitirdi.

Kardeşinin ölümüne neden olan K.E.D. hakkında yaşının küçük olması nedeniyle herhangi bir yasal işlem yapılmadığını, anne ve babası için ise ’Bakım ve denetim yükümlülüğünü ihlal’ suçundan soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Ölen Elif D.’nin cenazesinin Bursa Adli Tıp Kurumu’nda yapılacak otopsinin ardından Bilecik’e getirilerek toprağa verileceği belirtildi. DHA 

23/07/2014 16:19
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Bursa, Uludağ, Bilecik, Uludağ Üniversitesi
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.