Ajda Pekkan’ın kalbi tekledi ameliyata alındı

ads ads ads ads
16/01/2015

ads
Ajda Pekkan’ın kalbi tekledi ameliyata alındı

Ajda Pekkan göğsünde sıkışma hissedince muayene olmak için gittiği hastanede ameliyata alındı. Üslü sanatçıda ritim bozukluğu rahatsızlığı olduğu ortaya çıktı ve kalbine step takıldı. Ünlü sanatçının sağlık durumu hakkında açıklama yapıldı.

Usta sanatçı Ajda Pekkan göğüs ağrısı şikayeti ile gittiği hastenede kalp rahatsızlığı olduğunu öğrendi. Kalp damarlarında daralma olduğu tespit edilen süper starın daralan kalp damarlarına stent takıldığı gündeme geldi.

Süperstar Ajda Pekkan , önceki gün kendisini iyi hissetmeyince yardımcısıyla hastaneye gitti. Süperstar, göğüs ağrısı şikâyetiyle gittiği hastanede tepeden tırnağa kontrol edildi.

KALBİNDE RİTİM BOZUKLUĞU VAR

Kalbinde ritim bozukluğu bulunan ve bu yüzden endişelendiği öğrenilen usta sanatçı, kontrollerinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi. Pekkan’ın geçmişte yapılan kontrollerinde kalp -damarlarında daralma tespit edilmişti. Her sene düzenli kontrolleri yapılan usta sanatçının, kalbine üç stent takıldığı öğrenildi. Son yaptırdığı kontrollerde ciddi bir sağlık sorununa rastlanmayan Pekkan, yakınlarının yüreğine su serpti. 

16/01/2015 20:52
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: ajda pekkan
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.