Akaryakıt Fiyatlarına Ayar

ads ads ads ads
03/04/2014

ads
Akaryakıt Fiyatlarına Ayar

Akaryakıt fiyatlarında düzenleme yapıldı. Buna göre 95 oktan Benzin 3.67, 97 Oktan Benzin, 3.85, Dizel 3,72, Motorin 3.32 olarak güncellendi. Euro Dizel ve Motorin 5 kuruş ucuzladı, benzin fiyatı sabit kaldı.

DÜNYA PETROL FİYATLARINDA ŞOK DÜŞÜŞ

Brent petrol fiyatları Çin'de ekonomik yavaşlama ve Libya'da silahlı grupların terminalleri yeniden kullanıma açacağını açıklamasının ardından 104 dolarla son 5 ayın en düşük seviyesine geldi.

Brent petrol fiyatları Çin'de ekonomik yavaşlama ve Libya'da silahlı grupların terminalleri yeniden kullanıma açacağını açıklamasının ardından 104 dolarla son 5 ayın en düşük seviyesine geldi. Dolardaki düşüş ile birlikte petrol fiyatlarında KKTC'de pompa fiyatlarında bir indirim olup olmayacağı merak konusu...

Dünyanın önemli petrol üreticilerinden Libya'da petrol terminallerini kontrol altında tutan silahı grupların terminalleri kullanıma açabileceklerini açıklamalarının ardından petrol fiyatları düşüşe geçti. Libya'da uzlaşmayla sonuçlanan görüşmelerin ardından Brent petrol 103,94 dolara kadar gerileyerek son 5 ayın en düşük seviyesine geriledi. Brent petrol bugün de varil başına 104.40 dolar civarında seyrediyor.

Libya'da yaşanan gelişmeler Çin'de ekonomik yavaşlamaya dair işaretlerin görülmesiyle birleşince petrolde düşüş hızlandı. Ayrıca Fed'in tahvil alım azaltımına beklenen tempo ile devam etmesi de emtia fiyatlarında düşüşe yol açıyor. 

03/04/2014 21:20
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Akaryakıt Fiyatları
MANŞETLER

HK EKONOMİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.