Akdoğan'a Açık Hava Spor Merkezi

Akdoğan Belediyesi Açık Hava Spor Merkezi’nin açılışı yapıldı.

ads ads ads ads
17/02/2018

ads
Akdoğan'a Açık Hava Spor Merkezi

Açılışa Başbakan Tufan Erhürman, eşi Nilden Erhürman, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Erkut Şahali, Sağlık Bakanı Filiz Besim, TC Büyükelçiliği Kalkınma ve Ekonomik İşbirliği Ofisi Koordinatörü Bilal Kendirci, Belediyeler Birliği ve Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli, Akdoğan Belediye Başkanı Ahmet Latif, muhtarlar, askeri ve yetkililerle bölge halkı katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Akdoğan Belediyesi Genç Halk Dansları ekibi ile Akdoğan Belediyesi çocuk korosunun gösterileri yer aldı.

Akdoğan Belediye Başkanı Ahmet Latif, K.T.Belediyeler Birliği Başkanı Ahmet Benli, Başbakan Tufan Erhürman’ın konuşmalarının ardından kurdele kesilerek tesislerin açılışı yapıldı

Ardından Akdoğan Futbol Akademisi ve Mesarya Basketbol Akademileri gösterileriyle tören sona erdi.

BAŞBAKAN ERHÜRMAN: “AKDOĞAN KABUĞUNU KIRIYOR”

Başbakan Tufan Erhürman konuşmasında, son yıllarda Akdoğan’ın kabuğunu kırarak bir köy olmaktan çıktığını, emin adımlarla bir şehir olmaya doğru ilerlediğini söyledi.

Son 4 yıldaki gelişime ve Akdoğan’da yapılan tesislere bakıldığında kültüre, sanata, çocukların geleceğine, Akdoğan’a hizmet odaklı bir vizyon görüldüğünü belirten Başbakan, bu icraatların merkezi idareye de örnek olmasını diledi.

“BELEDİYELERİMİZLE GURUR DUYUYOR, ÇIKARMAMIZ GEREKEN DERSLERİ ÇIKARIYORUZ”

“Belediyelerimizle gurur duyuyoruz, çıkarmamız gereken dersleri çıkarıyoruz. Laf değil iş üretmek gerekir. Belediyelerimiz de bunu uyguluyor” diyen Başbakan Erhüman, TC Ekonomik İşbirliği Ofisi Direktörü Bilal Kendirci’nin belediyelere verdiği katkının proje bazlı olması dolayısıyla önemli olduğunu ve Kıbrıs Türkü’nün de ihtiyaç duyduğunun bu olduğunu söyledi.

Başbakan Erhürman, Akdoğan’ın kendisine “şehir” diyen birçok şehri kıskandıracak seviyeye geldiğini kaydederek, tesislerde emeği bulunan belediye emekçilerini ve Belediye Başkanı’nı tebrik etti, Akdoğan halkına hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından yetkililer tarafından kurdele kesilerek tesisin açılışı gerçekleştirildi.

17/02/2018 13:30
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: akdoğan, spor merkezi, tufan erhürman
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.