Alcatel PiXi4 WiFi tablet bahara özel indirimli fiyatı ile satışta

ads ads ads ads
26/04/2017

ads
Alcatel PiXi4 WiFi tablet bahara özel indirimli fiyatı ile satışta

Alcatel PiXi4 WiFi tablet bahar aylarına özel indirimli fiyatı ile 299 TL’den satışa sunuldu. Bu fiyatın içerisinde cihazı satın alanların kullandığı hattına 3 ay boyunca yüklenecek 2 GB internet de hediye olarak yer alıyor.

“7’den 70’e herkese uygun tablet” sloganı ile tablet dünyasında isminden söz ettiren Alcatel PiXi4 WiFi, bahar aylarına özel indirimli fiyatı ile 299 TL’den satışa sunuldu. Üstelik bu fiyatın içerisinde cihazı satın alanların kullandığı hattına 3 ay boyunca yüklenecek 2 GB internet de hediye olarak yer aldığı açıklandı.
Alcatel PiXi4 tablete 24 aylık taahhüt ile ayda sadece 19.90 TL’ye sahip olmak da mümkün.
7 inçlik geniş ekranı, hafif dizaynı ile çok kolay taşınabilir olan ve Android işletim sistemini kullanan Alcatel PiXi4 WiFi tablet, tablet kolaylığını hayatın her noktasına taşıyor.

Turkcell TV+ ve fizy’nin keyfi bir başka
Android 6 işletim sistemi kullanan Alcatel PiXi4 WiFi tablet, 4 çekirdekli işlemcisi ve 7 inçlik geniş ekranı ile göz dolduruyor. 8 GB belleği olan tablet, Micro SD kart eklenerek 40 GB’a kadar yükseltilebiliyor. 250 gramlık hafifliği ile dergi okumak, sosyal medyada gezinmek PiXi4 WiFi ile çok kolay. PiXi4 tablet, bireylerin her tip kullanımları için ideal. İster günlük yaşamda ister yaklaşan yaz sezonunda plajda en eğlenceli içerikleri her zaman yanınızda tutabilirsiniz.

PiXi4 tablet alanlar TV+'a üye olarak hem KKTC hem de Türkiye kanallarını internet olan her yerde rahatça izleyebiliyor. TV+ ile 7 inç geniş ekranlı PiXi4 WiFi tablet taşınabilir mini bir televizyon haline gelebiliyor.  Benzer şekilde PiXi4 WiFi tablet alarak fizy’ye üye olanlar da fizy'nin yerli ve yabancı zengin müzik seçeneklerini dinleyebiliyor. Sevdiğiniz şarkıları tabletin belleğine indirerek liste oluşturabilir, bu şarkıları internete ihtiyaç olmadan fizy'nin "Çevrimdışı dinle" özelliği sayesinde dilediğiniz yerde kolayca dinleyebilirsiniz.
Bütçenize uygun
 

PiXi4 farklı fiyat seçenekleri ile her bütçeye uygun. Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, Alcatel PiXi4 WiFi tabletin ödeme seçeneklerine yönelik şu bilgiler verildi:
“PiXi4 WiFi tablet 129 TL ön ödeme ve 24 ay taahhüt ile ayda sadece 9.90 TL. Ön ödeme seçeneğini tercih etmeyen müşteriler için ise tablet ayda 19.90 TL. Sadece WiFi üzerinden bağlantı kuran tablet için her yerde rahatça 3G internet kullanmak isteyen müşteriler ise, tablet taahhütünü başlattıkları ses hatlarına yüklenecek 4GB internetli satış seçeneğini tercih ederek, Personal Hotspot (Kişisel Paylaşım) özelliği ile tabletlerine internet sağlayabiliyorlar.  Bu satış seçeneği de yine 24 ay taahhüt ile ayda 39.90 TL’ye sunuluyor.”

SATIŞ SEÇENEKLERİ

Paket

Taahhüt Süresi

Aylık Ödenecek Tutar

Ön Ödeme Miktarı

Aylık Fayda

12 aylık taahhüt ile

12 ay

29.90 TL

YOK

-

24 aylık taahhüt ile

24 ay

19.90TL

YOK

-

Ses hattı için 4 GB internetli* (12 ay)

12 ay

49.90 TL

YOK

4 GB internet

Ses hattı için 4 GB internetli* (24 ay)

24 ay

39.90 TL

YOK

4 GB internet

Ön ödemeli ve 24 aylık taahhüt ile

24 ay

9.90 TL

     

     129 TL

-

26/04/2017 13:04
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Alcatel PiXi4 WiFi tablet
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.