Alın size ambargo

ads ads ads ads
27/08/2015

ads
Alın size ambargo

Türkiye Basketbol Federasyonu, Yakın Doğu Üniversitesi konusunu, 31 Ağustos’ta yapılacak yönetim kuruluna bıraktı

TBF’DEN AÇIKLAMA

Federasyon tarafından yapılan açıklamada şöyle: Geçtiğimiz sezon TKB2L'de ikinci sırada yer alarak bir üst lige terfi etme hakkı kazanan takım açısından, FIBA ve dolayısıyla TBF mevzuatı açısından bir takım sorunlar söz konusu olup, kura öncesi verilen süre içerisinde 26.08.2015 tarihinde son olarak Yakın Doğu Üniversitesi kulübü bir kısım belgelerini ibraz ederek, katılma hakkı kendisinde olduğunu belirtmiştir. Konunun FIBA ve TBF mevzuatı çerçevesinde Hukuk Kurulumuz tarafından değerlendirmesine müteakip, 31.08.2015 tarihinde yapılacak TBF Yönetim Kurulu'nda karara bağlanmasını teminen bugün çekilecek kurada bir takım isimsiz olarak katılacaktır denildi

İSMİ 14.TAKIM OLARAK YER ALDI



Kura çekimine dahil edilmeyen Yakın Doğu Üniversitesi 14. Takım olarak kura girdi. İlk hafta eşleşmesinde 14.takım (YDÜ) ile BGD eşleşmesi oldu

Türkiye Kadınlar basketbolunda 2015-2016 sezonu fikstürleri dün İstanbul'da çekilirken, Türkiye Basketbol Federasyonu, Yakın Doğu Üniversitesi konusunu, 31 Ağustos’ta yapılacak yönetim kuruluna bıraktı.



Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki gerçekleşen organizasyonda YDÜ’nün de yer alacağı Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve Kadınlar Türkiye Kupası fikstür çekimi de yapıldı.

Federasyon 31 Ağustos’ta karar verecek



Türkiye Basketbol Federasyonu kura çekimi öncesinde kendi Internet sitesinde açıklama yaparak durumu aktardı.



Federasyonun açıklaması şöyle:



2015 - 2016 sezonu lig programını belirlemek için KBSL kura çekimleri daha önce ilan edildiği üzere bugün 14 takımlık lig için saat 14:00 da yapılacaktır. Geçtiğimiz sezon TKB2L'de ikinci sırada yer alarak bir üst lige terfi etme hakkı kazanan takım açısından, FIBA ve dolayısıyla TBF mevzuatı açısından bir takım sorunlar söz konusu olup, kura öncesi verilen süre içerisinde 26.08.2015 tarihinde son olarak Yakın Doğu Üniversitesi kulübü bir kısım belgelerini ibraz ederek, katılma hakkı kendisinde olduğunu belirtmiştir. Konunun FIBA ve TBF mevzuatı çerçevesinde Hukuk Kurulumuz tarafından değerlendirmesine müteakip, 31.08.2015 tarihinde yapılacak TBF Yönetim Kurulu'nda karara bağlanmasını teminen çekilecek kurada bir takım isimsiz olarak katılacaktır.

İsmi 14.takım olarak yer aldı



Kura çekimine dahil edilmeyen Yakın Doğu Üniversitesi 14. Takım olarak kura girdi.



İlk hafta eşleşmesinde 14.takım (YDÜ) ile BGD eşleşmesi oldu. 

Kaynak:Havadis

27/08/2015 16:13
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: YDÜ, yakındoğu basketbol, tbf
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.