Alışveriş merkezinde kadın tuvaletine girdi ve...

Alışveriş merkezinde bayan tuvaletine girdi, yan kabinde ihtiyacını gidermekte olan kadının gizlice videosunu çekti

ads ads ads ads
17/12/2017

ads
Alışveriş merkezinde kadın tuvaletine girdi ve...

DİYALOG Gazetesi'nden Hüseyin Çiçek'in haberine göre, Gazimağusa’da, “City Mall” isimli alışveriş merkezinde önceki gün yaşandığı ileri sürülen taciz olayı, duyanlara “Yok artık” dedirtti. İddialara göre Kuzey Kıbrıs’ta üniversite eğitimi gören Filistin uyruklu Ramadan Raed Ramadan Aly Alayd, Alışveriş merkezinde kadın tuvaletine girdi, yan kabinde ihtiyacını gidermekte olan kadının gizlice videosunu çekti…

Yapılan şikayetin ardından polis tarafından tespit edilerek dün Gazimağusa’da mahkemeye çıkarılan zanlı, “ilk defa böyle bir şey yaptım, çok sarhoştum, özür diliyorum, beni affedin, okulumda çok başarılı bir öğrenciyim” diyerek pişmanlığını dile getirdi. Mahkeme, pişmanlığını ve öğrenci oluşunu dikkate aldığı zanlıyı teminata bağlayarak serbest bıraktı…

Nöbetçi mahkemeye çıkarıldı

Zanlı Ramadan Raed Ramadan Aly Alaydi, dün teminat maksatlı, Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde, nöbetçi Yargıç Umut İnan’ın huzuruna çıkarıldı. 

İddia Makamı adına Savcı Hasan Boşnak’ın da hazır bulunduğu teminat müracaatında, Adli Şube’de görevli polis memuru Gökhan Kol mahkemeye meseleyi aktardı. Kol, zanlının 16 Aralık 2017 tarihinde, saat 00.30 sıralarında, “City Mall” isimli alışveriş merkezinde bulunan bayan tuvaletlerine girerek, bir tuvale tkabinine girdiğini ve tasarrufunda bulundurduğu cep telefonu ile yan kabinde tuvalet ihtiyacını gidermekte olan bir kadının gizlice videosunu çektiğini söyledi.

“Çok sarhoştum affedin”

Zanlının, alışveriş merkezinin güvenlik kamerası kaydı görüntülerinden tespit edildiğini belirten Kol, zanlının suçunu kabul ettiğini ifade etti. Soruşturmanın tamamlandığını bildiren Gökhan Kol, zanlının, mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti. Yargıç Umut İnan’ın söz vermesi üzerine konuşan zanlı, “ilk defa böyle bir şey yaptım, çok sarhoştum, özür diliyorum, beni affedin, okulumda çok başarılı bir öğrenciyim” diyerek pişmanlığını dile getirdi.

2 bin TL ödedi

Huzurundaki şahadet ve zanlının beyanlarını değerlendiren Yargıç Umut İnan, zanlının, 2 bin TL nakdi kefalet ödemesi, 20 bin TL tutarında şahsi kefalet senedi imza etmesi ve haftada bir gün en yakın polis karakoluna ıspat-ı vücutta bulunması şartı ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasına emir verdi.

17/12/2017 12:43
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: haber
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.