Alkoçlar ailesinde kanser şoku!

ads ads ads ads
02/10/2014

ads
Alkoçlar ailesinde kanser şoku!

Hülya Koçyiğit’in Yeşilçam’da bir dönem çocuk yıldız olarak tanınan kızı Gülşah Alkoçlar, göğüs kanserine yakalandı. 45 yaşındaki Alkoçlar, tedavi için Amerika’ya gitti.

Türk sinemasının usta oyuncusu hülya koçyiğit’in kızı Gülşah Alkoçlar, ağustos sonunda büyük kızı Neslişah’ı, oyuncu engin altan Düzyatan’la evlendirmişti. Günlerce konuşulan görkemli bir düğün yapan ve ailece çok keyifli günler geçiren Alkoçlar, kısa süre önce göğsünde kanserli bir kitle olduğunu öğrendi. Kanser şokuyla sarsılan Alkoçlar, hastalığını başta özellikle annesi Hülya Koçyiğit’ten gizledi. Ailesinde göğüs kanserine yakalanan kimse olmayan Alkoçlar, gerekli testleri yaptırdıktan sonra da geçen günlerde Amerika’ya gitti. Önceki gün İstanbul’a dönen Alkoçlar’ın önce ameliyat yerine kemoterapi göreceği öğrenildi.

Kitle küçültülecek

Göğsündeki kitle küçültülecek olan Alkoçlar’ın gerekirse ameliyat olmasına karar verilecek. Eşi Ender Alkoçlar, kızları Neslişah ve Aslışah bu zor döneminde annelerinin üzerine titriyor, moralini yüksek tutmak için ellerinden geleni yapıyor. İki hafta önce İpek Ayaydın’ın nikahına beraber katıldığı annesine Neslişah Alkoçlar, sosyal medyadan duygusal bir mesaj gönderdi ve “Bu dünyaya bir daha gelsem yine annem olarak seni seçerim. Seni çok seviyorum. Sen iyi ki varsın” yazdı.

Terbiyesizlik sınırını aştı

Dün Gülşah Alkoçlar’ın organik gıda işiyle uğraşan büyük kızı Neslişah Akoçlar’ın 28 Ağustos’ta evlendiği engin altan düzyatan’la evliliğinde sorunlar olduğu iddiası gündeme geldi. Düzyatan, “Eşimle mutluyuz. Dün aile yemeğindeydik. Bu iddia terbiyesizlik sınırını aştı” açıklamasını yaptı.

AKŞAM 

02/10/2014 11:35
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Amerika, Yeşilçam, İstanbul, engin altan, hülya koçyiğit, engin altan düzyatan
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.