Alkol kazaya neden oldu

ads ads ads ads
21/12/2014

ads
Alkol kazaya neden oldu

Lefkoşa Mehmet Akif Caddesi’nde dün sabaha karşı meydana gelen kazada alkolü bir sürücü aracı ile ters şeride geçerek başka bir araç ile yüz yüze çarpıştı

Lefkoşa Mehmet Akif Caddesi’nde, dün sabaha karşı aşırı alkollü bir sürücünün ters şeride girmesi sonucu iki araç yüz yüze çarpıştı. Polisten edinilen bilgiye göre kaza, aşırı alkollü olduğu tespit edilen Konstantinos Traantafyllıdıs’ın KVD 607 plakalı aracı ile Citroen ışıklarından, eski Pronto çemberine doğru giderken sağ şeride geçerek, karşıdan gelen Ahmet Artan’ın kullandığı KA 453 plakalı araç ile yüz yüze çarpışması sonucu meydana geldi.

Ahmet Artan yaralandı

Kaza sonucu yaralanan KA 453 plakalı araç sürücüsü Ahmet Artan Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Edinilen bilgiye göre Ahmet Artan’ın hastanedeki tedavisi devam ediyor.

Sarhoş sürücü tutuklandı

Kaza sonrasında yapılan alkol testinde 145 promil alkollü olduğu tespit edilen KVD 607 plakalı araç sürücüsü Konstantinos Traantafyllıdıs polis tarafından tutuklandı. Dün sabah mahkemeye çıkartılan Konstantinos Traantafyllıdıs’ın 3 günlük tutukluluk emri verildiği ve pazartesi tekrardan mahkemeye çıkartılacağı polisten gelen bilgiler arasında. 

21/12/2014 14:05
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: haber
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.