Alkollü sürücü mahkemeye çıkarıldı

ads ads ads ads
13/10/2015

ads
Alkollü sürücü mahkemeye çıkarıldı

HAVADİS-Nadire BAHADİ

Gazimağusa’da alkol tesiri altında araç kullandığı sırada 78 yaşındaki Fezile Balçıner’e aracı ile çarparak yaşlı kadının ölümüne sebep olduğu gerekçesi ile tutuklanan Çağrı Ülker mahkeme huzuruna çıkarıldı

Gazimağusa’da Pazar günü sabah saatlerinde alkol tesiri altında araç kullandığı sırada yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışan 78 yaşındaki Fezile Balçıner’e kullanımındaki FD 181 plakalı araç ile çarparak ölmesine yol açan zanlı Çağrı Ülker dün Gazimağusa’da yargı karşısına çıkarıldı. Yaşlı kadının kaza sonucu ağır yaralanmasına ardından ise kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetmesine neden olan Ülker hakkında soruşturma amacı ile mahkemeden 2 gün tutukluluk süresi temin edildi.



66 promil alkollü bulundu



Olayın soruşturmasını yürüten müfettiş muavini Mustafa Özkantürk mahkemede ifade sundu. Özkantürk, 11 Ekim saat 09:00 sıralarında Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde FD 181 plakalı aracı ile The Dee European Otel istikametinden Anıt Çemberi isikametine doğru yüzde 66 miligram alkol tesiri altında seyir halinde bulunan zanlı Çağrı Ülker’in dikkatsizliği sonucu yolun solundan sağına doğru yaya olarak geçen Fezile Balçıner’e kullanımındaki aracın ön kısmı ile çarptığını açıkladı. Olay yerine gelen ambulansla 78 yaşındaki Fezile Balçıner’in ağır yaralı şekilde Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığını söyleyen Özkantürk, Balçıner’in aynı saatler içerisinde aldığı yaralara dayanamayarak hayatını kaybettiğini belirtti. Zanlı Çağrı Ülker’in kaza yerinde bulunarak polis ekipleri tarafından soruşturma amacı ile gözaltına alındığını ifade eden Özkantürk, zanlı Ülker’in polise verdiği gönüllü ifade de “ çarptıktan sonra neye çarptığımı anladım” diyerek suçunu kabul ettiğini söyledi. Kaza yerinde bulunan güvenlik kameralarının incelenmesi gerektiğine değinen Özkantürk, zanlı Çağrı Ülker’in 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.



2 gün tutuklu



Gazimağusa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Ayşen Toroslu, polisin kaza ile ilgili başlatmış olduğu soruşturmanın tamamlanmaması nedeni ile zanlı Çağrı Ülker’in 2 gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi. 

13/10/2015 10:21
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: çağrı ülker
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.