All Star olmak için ne yaptılar?

ads ads ads ads
29/08/2015

ads
All Star olmak için ne yaptılar?

Pazartesi günü TV8’de dördüncü sezonu başlayacak İşte Benim Stilim, Acun Ilıcalı klasiğiyle ‘en olaylıları’ bir araya getiriyor. En çok şaşırtan 5 yarışmacı hangi hareketleriyle reyting kapmıştı hatırlayalım.

AYCAN-NURCAN KARDEŞLER

Yarışma fanlarının favori cicişleri oldular. ‘Nurcan’ın kakülleri’ bir fenomene dönüştü. Sonrasında katıldıkları her programda ‘ikizlerden oryantal şov’ enerjisiyle ‘all star’lık yolunda emin adımlarla yürüdüler.

EZGİ BAYLAR

Birinci sezondan ‘Tişikkirler Ezgi’ olarak hatırladığımız ‘cadde kızımız’ aklımızda en çok kayınvalidesinin 18 bin dolarlık çantasıyla kaldı. Bir de Nur Yerlitaş’ın ‘o her şeyden önce bir anne ve eş’ yorumuyla.

AYŞENUR BALCI

Yarışmanın en ergen kızlarından biriydi. ‘Saçların kaynak mı?’ desen ağlardı. Sanki ailesinden gizli snapchat dünyasında yaşarmış gibi huzursuzluk verici erotik tripleri vardı.

ÖZLEM ÖZDEN

Tartışmasız en sansasyonel karakterdi. Müthiş bir troll mü, su katılmamış deli mi, yoksa Banu Alkan türevi mi bir türlü anlayamadık. ‘Özlem ‘All Star’ olmayı çoktan hak etti.

TUĞÇE ERGİŞİ

Yarışmaya geri çağrılmasının tek sebebi, ortamı germek olabilir. Zavallı kızcağızların ne kurukafalığı kaldı, ne şişkoluğu. Cevap vermeye kalkışanı da ‘çarparım ha!’ gibi tehditlerle etksiz hale getirdi.

Ceren ŞEHİRLİOĞLU / Hürriyet 

29/08/2015 12:53
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: All Star, işte benim stilim
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.