Altın Kadeh ile muhteşem Sevgililer Günü kutlaması

Tekirdağ Rakısı Altın Seri sponsorluğundaki Altın Kadeh Meyhaneleri, Eski Konak Meyhanesi’nde gerçekleşen Sevgililer Günü Özel Programı ile hafızalardan silinmeyecek güzellikte bir gece yaşattı. Sevgililer Günü’ne özel zengin fix menü lezzetleri ile birlikte Tekirdağ Rakısı Altın Seri’nin sunulduğu gecede, Eda Girgin en güzel aşk şarkıları ile konukları mest etti.

ads ads ads ads
19/02/2018

ads
Altın Kadeh ile muhteşem Sevgililer Günü kutlaması

Tekirdağ Rakısı Altın Seri sponsorluğunda adaya lezzet, müzik ve muhabbet dolu eğlence sunan Altın Kadeh Meyhaneleri etkinlik serisi, Sevgililer Günü Özel Programı ile devam etti. Sevgililer Günü’nü kutlamak üzere Gönyeli’de bulunan Eski Konak Meyhanesi’nde biraraya gelen rakı severler, hem yemek hem de müzik ziyafetinin tadını çıkardı. Eski Konak Meyhanesi’nin geceye özel hazırladığı Kıbrıs’a özgü lezzetlerden oluşan zengin fix menüsü ile birlikte meşe fıçıda bekletilen altın lezzetindeki Tekirdağ Rakısı Altın Seri’nin sunulduğu gecede, konuklar muhabbetin tadına vardı. Eda Girgin’in canlı performansı ile seslendirdiği birbirinden güzel şarkılara çiftler keyifle eşlik ederken, gecenin unutulmaz anlarını fotoğraflayarak “altinkadehadada” sosyal medya hesaplarından paylaştılar.

Tadına doyulmaz eğlence 8 Mart’ta Le Chateau Romance’da devam edecek

Altın Kadeh Meyhaneleri etkinlik serisi, birbirinden eğlenceli meyhane etkinlikleri ile adaya keyif katmayı sürdürüyor. Tadına doyulmaz eğlence 8 Mart Perşembe akşamı yeni durağında devam edecek. Lefkoşa, Gönyeli’de bulunan Le Chateau Romance’da gerçekleşecek etkinlikte Altın Kadeh’in güzel sesi Eda Girgin canlı performansı ile sahne alacak. Dost sohbetlerinin sıcaklığına tat katacak enfes fix menüsü ve Tekirdağ Rakısı Altın Seri ile rakı severleri Mart ayında yine kaçırılmayacak bir etkinlik bekliyor. Bu güzel gecede yer almak için 0533 864 60 66 numaralı telefondan rezervasyon yaptırılabilir.

Altın Kadeh Meyhaneleri’nin yeni etkinliklerini ve sürprizlerini kaçırmak istemeyenler, etkinlik takvimini ve tüm detayları “altinkadehadada” Facebook ve Instagram hesaplarından ve www.altinkadeh.com web sitesinden takip edebilirler.

19/02/2018 13:51
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Altın Kadeh Meyhaneleri, tekirdağ, rakı
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.