Altın Kadeh Meyhaneleri keyfi devam ediyor

ads ads ads ads
01/03/2018

ads
Altın Kadeh Meyhaneleri keyfi devam ediyor

Tekirdağ Rakısı Altın Seri sponsorluğundaki Altın Kadeh Meyhaneleri, yeni etkinliği ile adaya keyif katmaya devam ediyor. Her ay heyecanla beklenen lezzet, müzik ve muhabbet dolu meyhane etkinliklerinin Mart ayındaki mekanı, Le Chateau Romance oluyor. 8 Mart Perşembe akşamı gerçekleşecek etkinlikte meyhanelerin vazgeçilmez lezzetlerinden oluşan enfes fix menüye Tekirdağ Rakısı Altın Seri eşlik edecek. Dostlarla eğlencenin tadına varılacağı gecede Altın Kadeh’in güzel sesi Eda Girgin canlı performansı ile sahnede olacak.

Tekirdağ Rakısı Altın Seri sponsorluğunda her ay farklı bir mekanda gerçekleşen Altın Kadeh Meyhaneleri, rakı severleri Mart ayında yine kaçırılmayacak bir etkinlikle buluşturuyor. Eda Girgin’in birbirinden güzel şarkıları ile konukların keyfine keyif katacağı etkinlik, 8 Mart Perşembe akşamı Gönyeli’de bulunan Le Chateau Romance’da gerçekleştirilecek.

Le Chateau Romance’ın “Kendin Pişir Kendin Ye” alanında düzenlenecek etkinlik için 14 çeşit soğuk meze, 5 çeşit ara sıcak, 8 çeşit karışık kebap, tatlı ve meyveden oluşan zengin bir fix menü hazırlandı. Bu özel menü, meşe fıçıda bekletilen altın lezzetindeki Tekirdağ Rakısı Altın Seri ile buluşunca damaklarda lezzet şöleni yaşanacak. Dostlarıyla birlikte Le Chateau Romance’ın samimi ve sıcak atmosferinde, Eda Girgin’in şarkıları eşliğinde keyifli bir akşam geçirmek isteyen rakı severler, 8 Mart Perşembe akşamı için masa rezervasyonlarını 0533 864 60 66 numaralı telefondan yaptırabilirler.

Altın tadında etkinlikler sürecek

Altın Kadeh Meyhaneleri etkinlik serisi, 14 Nisan Cumartesi akşamı Girne’de Hürdeniz Fish&Meat Restaurant’ta, 11 Mayıs Cuma akşamı ise Gönyeli’de Mezze Meyhane’de rakı severleri buluşturmaya ve coşku dolu eğlenceler yaşatmaya devam edecek. Altın Kadeh Meyhaneleri’nin altın tadındaki etkinliklerini kaçırmamak için “altinkadehadada” Facebook ve Instagram hesaplarını ve www.altinkadeh.com web sitesini takipte kalın.

01/03/2018 10:37
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Altın Kadeh Meyhaneleri
MANŞETLER

HK EĞLENCE DÜNYASI

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.